Pitch & Putt Golf Leeuwarden

Pitch&Putt Golf is uitermate geschikt als bedrijfsuitje. Het is namelijk een van de weinige activiteiten die zowel voor de jongere garde als ook voor alle ouderen fantastisch is om te doen. In groepjes van 4 personen ga je de strijd aan met de andere groepjes van het bedrijf. Plezier en veel gezelligheid is gegarandeerd voor iedereen!

Locatie
Iedere Pitch&Putt Golfbaan heeft zijn eigen karakter. Elementen als bossages, open plekken, zandbunkers, glooiingen en waterpartijen zorgen voor een gevarieerd en spannend spel. Ook de fairways en de greens verschillen in lengte en vorm. De inrichting en de aankleding sluiten zoveel mogelijk aan op het omringende landschap. Naast de golfbaan zelf heeft ook elk clubhuis zijn eigen karakter. Pitch&Putt Golf kan nu al op 14 vestigingen gespeeld worden. De meeste banen vindt je nog in het noorden en oosten van het land, maar ook in andere delen van het land zullen banen gerealiseerd worden. Nagenoeg elke vestiging biedt naast ontspanning ook de mogelijkheid tot vergaderen.

Zakelijk en recreatief
Organiseer je een activiteit voor medewerkers of de familie? Pitch&Putt Golf is daar zeer geschikt voor. In teams van meestal vier personen speel je tegen elkaar. Plezier is gegarandeerd voor zowel de ervaren als de ongeoefende speler. Voor groepen zijn er diverse arrangementen samengesteld waarbij je na het spel kunt genieten van bijvoorbeeld een lunch, buffet of barbecue. Ook zijn er complete dagarrangementen waarbij Pitch&Putt wordt gecombineerd met een andere activiteit in de regio. Daarnaast zijn de Pitch&Putt Golf vestigingen uitstekende locaties voor zakelijke bijeenkomsten. De combinatie tussen een comfortabele vergaderruimte met de sportieve ontspanning naast de deur maken elke vergadering tot een succes.

Kom zoals je bent
Iedereen kan Pitch&Putt Golf spelen,dus kom zoals je bent. Zorg wel voor sportschoenen of gewone schoenen zonder profiel en kleding waarin je je vrij kunt bewegen. Ballen, clubs en scorekaarten leen je bij de baan. Ook een korte instructie van de regels en de belangrijkste technieken is bij de prijs inbegrepen. Duidelijk? Dan spelen maar! Een volle ronde vraagt gemiddeld 1,5 tot 2 uur.


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Pitch & Putt Golf Leeuwarden aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen