Picoplan bedrijfsuitjes

Voor de leukste en creatiefste uitjes met beleving ben je bij ons aan het juiste adres. Van bedrijfsuitjes tot vrijgezellenfeesten, workshops met vriendinnen, kinderfeestjes of schoolreisjes het is allemaal mogelijk. Heb je zelf een leuk idee of wil je toch iets anders dan anders? Wij leveren maatwerk!

Wij organiseren uitjes in historische binnensteden door heel Nederland, waarmee we niet voorbijgaan aan de pracht van deze steden en waarmee we een soort landelijke dekking garanderen. Staat de stad van uw keuze er niet bij? We komen graag naar u toe op locatie, dus geen lange reistijden, maar meteen aan de slag.

PicoPlan organiseert de activiteiten op de door u gewenste locatie in Nederland, dus geen lange reistijden, maar meteen aan de slag. PicoPlan staat garant voor een onvergetelijk dagje uit!

Wij hebben een speciale meivakantie ACTIE voor de kids: Lasercombat 4=3!!! (http://www.picoplan.nl/index.php/component/content/article/2-nieuws/283-lasercombat-43)

Bekijk onderstaande links voor alle mogelijke arrangementen die wij aanbieden:
-    Mysterie spellen
-    Binnenprogramma's
-    TV programma's
-    GPS
-    Kinderfeestjes
-    Vader en Zoon
-    Creatief
-    Culinair
-    Sport & Spel
-    Teambuilding
-    Vergaderbreaks
-    Winter

Voorbeeld arrangement: Wie is de Mol?
Lekker rustig dineren? Ik dacht het niet! Er zijn een paar mollen in het gezelschap die gaan proberen jullie diner te saboteren!

De groep wordt verdeeld in 2 subgroepen en in elk team zit een mol. Voor elk teamlid is er een gesloten envelop waarop uw persoonlijke opdracht staat. Bent u de mol? Zorg dan dat er zo min mogelijk punten worden gehaald!

Het diner bestaat uit drie gangen en tussen de gangen door worden er opdrachten gedaan waarbij steeds de onbekende mol in uw team probeert te scoren voor het andere team. Tijdens het spel zijn er 3 stemrondes waarbij iedereen zijn mol mag opschrijven. Raadt u wie het is dan kunt u hiermee persoonlijke punten verdienen. Wat is een goede tactiek voor een sluwe mol? Teveel antwoorden fout valt natuurlijk op en wat doen de teamleden met de deelnemers die het antwoord echt niet weten? 

Het team dat uiteindelijk de meeste punten heeft behaald is de winnaar en wie heeft het spel individueel het beste gespeeld?


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Picoplan bedrijfsuitjes aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen