3

Pelsers Target Events

Sinds 1998 verzorgt Pelsers Target Events professionele workshops handboog/ kruisboogschieten. Sinds 2004 zijn wij een volledig eventbureau voor al uw sportieve dagjes uit, van kinderfeest, vrijgezellendag of bedrijfsfeest. Wij maken het programma graag voor u op maat.

Ervaar een professionele workshop met de moderne handboog en kruisboog, eventueel aangevuld met luchtbuks of laserkleiduifschieten. Een programma voor jong en oud waarbij op een gezellige en ontspannen manier uw oog hand coordinatie, concentratie en doeltreffendheid worden beproefd. Wie is de echte Robin Hood of Willem Tell. Pelsers Target Events maakt graag met u samen een programma op maat.

Na de introductie gaat u met uw team aan de slag met de kruisboog met oefenronden en een individueel spel met finales. Vervolgens de handboog met ook hier een individueel spel met finales en een pyramide teamspel waarbij u strategisch inzicht moet gebruiken om de ballonnen en de pyramide te raken. Als afsluiter is er de knock-out ronde. Onze ervaren instructeurs (waaronder enkele Nederlands Kampioenen) zullen u de juiste techniek aanleren om uiteindelijk uw doel te treffen. Zeer geslaagd voor een ontspannen teambuilding sessie, als vergader break of als onderdeel van een dagje uit of bedrijfsfeest.

U kunt het programma uitbreiden met luchtbuksschieten waarbij u met een buks met telescoopvizier gaat proberen in verschillende rondes de roos op de scorekaart en de stalen everzwijntjes te raken. Een goede ademhalingstechniek en vaste hand zorgen voor een optimale score.

Laser kleiduifschieten is een spectaculaire aanvulling van het programma. Uw reflexen worden op de proef gesteld als u samen met 4 anderen gaat proberen als eerste de weggeschoten kleiduif te raken. U krijgt 2 schoten per ronde. Een hit of misser is direct zichtbaar op het grote electronische scorebord. Bijkomende schietgeluiden zorgen voor extra effect. Door de laserpuls is er geen terugslag van het geweer en is dit onderdeel voor iedereen uitvoerbaar. Door de mogelijkheid van oplichtende doelen is het ook in de avond inzetbaar. Tevens beschikt Pelsers Target Events over een indoor systeem zodat dit spel ook in zalen etcetera gespeeld kan worden.

Het totale schietarrangement bevat nog als extra blind darten en blaaspijpschieten en een mooi eetbaar prijzenpakket met bedrijsnaam of logo.


Reviews:

Wil 03-07-2017
Leuke dag gehad als bedrijfsuitje. Veel gelachten en aardige begeleiding. Het luchtbuksschieten ging ons wat minder af, maar we hebben ons prima vermaakt!

Sfeer Begeleiding
Prijs/kwaliteit Programma


Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Pelsers Target Events aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen