Pegasus Events

Water speelt een belangrijke rol binnen de arrangementen van Pegasus Events, waarbij uw wensen centraal staan. Dit resulteert in verrassende en creatieve activiteiten die naadloos aansluiten op uw ideeën, of u nu met een groep van 10 of 500 personen bent.

Waterraces
Een sportief dagje waarbij gezelligheid niet wordt vergeten? Dan moet u beslist de Pegasus Sloepenrace, Waterbike Challenge of de Kanospeurtochten doen! Deze unieke activiteiten vinden plaats op de meest karakteristieke stukjes binnenwater van Rotterdam en vormen de ideale combinatie tussen (ont)spanning en teambuilding!

Arrangementen
Binnen onze arrangementen bieden wij u een aantal originele mogelijkheden aan zoals vaartochten over de Maas met bijzondere werkvaartuigen, rondleidingen en verrassende horecalocaties. Wij streven hierbij naar volledigheid en duidelijkheid.

Bootverhuur
U wilt met uw (zakelijke) groep Rotterdam ontdekken vanaf het water? Laat dan Pegasus Events uw waterevenement verzorgen. Wij beschikken over diverse schepen, zoals een aantal authentieke stoomslepers, havendienstboten en sleepboten. Maar ook voor luxe motorjachten, snelle RIB's en partyschepen bent u bij Pegasus Events aan het juiste adres!

Maatwerk
Het organiseren van een jubileumfeest, bindingsactiviteit of bedrijfsevenement is een tijdrovende klus waar veel originaliteit voor nodig is. Pegasus Events staat garant voor een creatief en resultaatgericht proces dat uw evenement tot een bijzonder feest maakt!

World Port Arrangement
Uw bezoek begint in de totaal gerenoveerde Euromast, waar u tijdens een uitgebreide lunch kunt genieten van het fantastische uitzicht over de havens en de skyline van Rotterdam. Hierna beleeft u een bijzondere vaartocht door de havens, waarbij een uniek uitzicht wordt geboden op werven, dokken en de hypermoderne overslag van containers. Na afloop van de vaartocht loopt u direct het Rotterdam van lang geleden binnen. Aan de Leuvehaven is één van de grootste werkende musea van Europa gevestigd, hier krijgt u een speciale tour langs de unieke collectie authentieke schepen en neemt u een kijkje in het naastgelegen museum. Napraten over alle indrukken van de dag doet u op een bijzondere locatie, de voormalige vertrekhallen van de Holland-Amerika Lijn. Hier geniet u in afwachting van het 3-gangen keuzediner van een borrel. Tijdens het diner heeft u een fantastisch uitzicht over de Maas en de Erasmusbrug.
Prijs: € 90,- per persoon ex btw, 10 tot 60 deelnemers.


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Pegasus Events aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen