Peelexpress groepsactiviteiten

Aan de rand van natuurgebied de Groote Peel in zuid-oost Brabant ligt Peelexpress groepsactiviteiten. Hier worden in de mooie natuurrijke ruimte van het platteland activiteiten georganiseerd geschikt voor bedrijfsuitjes, familiedagen, enz. Ook meerdaagse activiteiten programma's zijn mogelijk

Bij het Zoekers familiedaguitje staat de dag in het teken van het zoeken van aanwijzingen tijdens het activiteitenprogramma. Na ontvangst met koffie/thee/fris en vlaai wordt begonnen met de fotozoektocht, u legt per familiefiets een uitgezette route in de omgeving af. Langs de route zijn allerlei bezienswaardigheden die zijn vastgelegd op een lijst die aan het begin wordt meegegeven. De foto’s zijn echter door elkaar gehutseld, het is aan de groepjes de opdracht om de foto’s in de juiste volgorde van tegenkomst te zetten.
Er vindt een korte pauze plaats waarbij een consumptie genuttigd kan worden.
Als tweede activiteit gaat u de bossen in tijdens de GPS oriëntatietocht of tijdens de metaaldetector speurtocht.
Een GPS toestel is een apparaat ter grote van een mobiele telefoon dat in verbinding staat met een satelliet en kan functioneren als navigatiesysteem. In een GPS toestel zijn echter geen straten of wandelpaden in geprogrammeerd, dit wil zeggen dat het apparaat slechts de richting en de afstand tot de bestemming weergeeft. De bestemming kan worden ingevoerd door een letter/cijfercode in te voeren (een coördinaat).
Tijdens de wandeling die u aflegt door natuurgebied ‘het Starkriet’, krijgt u steeds opdrachten die in verband staan met de coördinaten die u invoert.

Tijdens de metaaldetector speurtocht gaat u gewapend met een metaaldetector en een landkaart op pad om een rebus op te lossen. De verschillende aanwijzingen zijn verstopt op verschillende plaatsen op de landkaart. Deze aanwijzingen zijn verstopt onder de grond waarvoor u de metaaldetector gebruikt. verder krijgt iedere groep een aantal munten die begraven dienen te worden, het volgende groepje probeert de munten van de voorgaande groep op te sporen, de groep met de meeste gevonden munten wint!

Het programma ziet er als volgt uit:
13.00 Ontvangst met koffie/thee/fris en vlaai.
13.30 Start fotozoektocht met de familiefiets.
15.00 Pauze inclusief een consumptie.
15.30 Start GPS oriëntatietocht of metaaldetector speurtocht.
17.30 Slot familiedaguitje.

Kosten voor het Zoekers familiedaguitje bedragen € 22,50 p.p. kinderen tot 10 jaar € 15,- p.p.
In dit uitje zijn een ontvangst met koffie/thee/fris en vlaai, 2 activiteiten en een consumptie in de pauze inbegrepen.
Groepsgrootte minimaal 12 personen.
Aansluitend kunt u ook gebruik maken van de samengestelde buffetten die wij ter beschikking hebben. Voorbeelden hiervan kunnen zijn: een uitgebreid barbecue buffet, friet en snack buffet, koud/warm buffet, enz.


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Peelexpress groepsactiviteiten aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen