Partycentrum de Postwagen

Zoekt u een leuk idee voor een vrijgezellenfeest? Wat dacht u van een bijzondere groepswandeling door het prachtige Westerkwartier met... een ezel?

Een ezel is een fantastisch lief dier dat graag bij u is en u al na en uur herkent. Behalve vriendelijk en knuffelig, kan een ezel soms ook enorm lastig, koppig en eigenwijs zijn. Maar ... dat maakt een ezeltocht natuurlijk extra leuk!

Nadat u kennis heeft gemaakt met uw bijzondere metgezel krijgt u duidelijke instructies van ons over de ezeltocht. Vervolgens kan de wandeling beginnen (route via gps-systeem). U voert de ezel mee aan een halster en maakt met uw groep een prachtige wandeltocht door een landelijk gebied.

Wilt u tijdens de wandeling ergens in de natuur neerstrijken voor een heerlijke picknick? Dat kan. U kunt hiervoor een goedgevulde knapzak bestellen bij de Postwagen, zodat u optimaal kunt genieten van een lekkere maaltijd!
Tijdsduur: ca. 1,5 tot 2 uur

 


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Partycentrum de Postwagen aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen