Partybus Benelux

U zoekt speciaal vervoer om met een grote groep vrienden en/of vriendinnen een vrijgezellenfeest op te leuken? Ons wagenpark beschikt over uniek partyvervoer voor grote groepen die niet passen in een limousine, maar wel de luxe willen ervaren van een limo.

Een Partybus huren met een DJ-Set, ook Proff. DJ-Gear
Er zijn diverse handige en onhandige snufjes in de partybus gebouwd. Een van de meest gewilde snufjes is de muziekinstallatie. Omdat wij vele aanvragen krijgen van grote groepen feestende mensen is er de mogelijkheid geboden om een professionele DJ te installeren zodat DJ's tijdens de rit hun eigen muziek kunnen mixen.
Het maakt de partyrit nog aantrekkelijker en leuker om een keer mee te maken. Uw gezelschap zal niet weten wat ze meemaken en ze zullen het jammer vinden om uit te moeten stappen. Deze jonge partybussen zijn buiten dance events ook geschikt voor een galafeest of een vrijgezellenfeest.

Een Partybus huren voor een indoor party kan ook!
U organiseert een indoorparty en u wilt weten of er ook een verhuur bedrijf is dat rijdende discotheken verhuurt. U zoekt een speciale partybus? Stop met uw zoektocht, want partybus.nl heeft wat u zoekt!
Partybus.nl beschikt over een feestbus die enig in de wereld is. Door de vele entertainmentmogelijkheden en het scala aan multimedia kunnen wij u bieden wat u zoekt.

Uw indoorparty wordt een succes met partybus.nl, omdat:
-    7500 Watt PA muziekinstallatie
-    Uitgebreide muziekcomputer
-    Mogelijkheid tot plaatsen DJ Booth
-    Rookmachines
-    Laser -en lichtshows

Een Partybus huren met Stripster on board, Let's have Fun!!!

Er bestaat zelfs de mogelijkheid om een stripster of sexy hostess te reserveren bij partybus.nl. Ideaal voor een vrijgezellenfeest of een lange rit.
Het komt geregeld voor dat er een stripster of een sexy hostess met een gezelschap meegaat. Hiervoor zijn extra kosten aan verbonden, maar het voegt wel wat extra's toe aan de reservering.
U zult niet teleurgesteld zijn met een van onze stripsters of hostesses


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Partybus Benelux aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen