4

PAREL Express

De Oisterwijkse toeristentrein, de PAREL Express, is een bekende verschijning in Oisterwijk. Stichting Ons Oisterwijk beheert dit attractieve recreatieve vervoermiddel en heeft een enthousiaste club vrijwillige chauffeurs die u met plezier de omgeving van Oisterwijk tonen. En niet alleen voor de toeristische sector, de route van de PAREL Express door recreatief Oisterwijk, maar de vrijwilligers van de PAREL Express staan ook klaar voor diverse evenementen en sociaal-maatschappelijke projecten. Het motto van de PAREL Express is dan ook: “Verbindt mensen in en met Oisterwijk”.

De PAREL Express is buiten de weekeinden te boeken tot 52 personen en kost € 75,00 per uur (minimaal 3 uur; inclusief aan- en wegrijtijden en exclusief 6% btw). De gemiddelde prijs van een gids bedraagt euro 50,00; voor zover u daar gebruik van wenst te maken. Er kunnen desgewenst een beperkt aantal rolstoelen en rollators mee op de trein. Locaties, consumpties en/of andere (culinaire) zaken zijn in overleg te regelen. Een andere optie is dat u en/of uw gezelschap deelneemt aan de zomertoer met het ‘hop on hop off’ principe.


Reviews:

Peter van Oostenrijk 26-03-2017
Heerlijk ontspannen tochtje langs de Brabantse vennen. Mooi bezienswaardigheden, sfeervol dorp! Ideaal moment van rust voor een bedrijfsuitje.

Sfeer Begeleiding
Prijs/kwaliteit Programma


Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij PAREL Express aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen