Pannenkoekenhuis Hans & Grietje

Een gezellig uitje in Flevoland sluit u af met een bezoek aan het pannenkoekenrestaurant van Flevoland. Een zorgeloos, goed en gezellig feest organiseren, daar staat deze unieke locatie voor!

Heeft u een bedrijfsuitje in het vooruitzicht en wilt u dat organiseren op een locatie in Flevoland? U kunt kiezen uit een zakelijk bedrijfsuitje of een bedrijfsuitje om lekker te ontspannen. Pannenkoeken zijn lekker voor jong en oud. Dus heeft u een bedrijfsuitje in Flevoland, combineer dat dan met een bezoek aan het pannenkoekenrestaurant Hans en Grietje in Zeewolde.

Vergadering Pannenkoekenrestaurant Hans en Grietje biedt ruimte voor vergaderingen. Dat is vergaderen op een leuke en originele manier. Verras uw zakelijke relaties of uw personeel met een originele manier vergaderen, namelijk vergaderen met pannenkoeken. Een vergadering in ons pannenkoekenrestaurant geeft uw vergadering een nieuwe dimensie, even uit de dagelijkse omgeving.

Even lekker ontspannen
Heeft u net een leuke activiteit beleefd in Flevoland en wilt u dat afsluiten met een etentje? Kom dan pannenkoeken eten bij pannenkoekenrestaurant Hans en Grietje in Zeewolde. Wij bieden u verschillende arrangementen. Gezelligheid en sfeer staan bij ons centraal. Vraag direct naar de mogelijkheden.


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Pannenkoekenhuis Hans & Grietje aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen