Pannenkoekenhuis De Oude Maas

Het alom bekende pannenkoekenhuis en partyrestaurant De Oude Maas werd in april 1977 geopend aan de gelijknamige rivier ongeveer ter hoogte van de restanten van de oude Barendrechtse brug. Het pannenkoekenhuis ligt op het hoogste punt van Barendrecht en bied uitzicht over de rivier en een groot gedeelte van de polders van de Hoekse Waard.

Onze gasten kunnen vanuit de comfortabele serres genieten van de voorbij varende schepen. Het is net een levend schilderij. Het pand is van hout en heeft een knaloranje pannendak. De inrichting is Oud Hollands en heeft een hoog Hans en Grietje gehalte. Als de temperaturen weer dalen brandt er midden in de zaak een grote open haard. Gelegen in het recreatiegebied De Oude Maas onder de rook van Barendrecht, gemakkelijk bereikbaar en met een riante parkeerplaats, biedt het pannenkoekenhuis al jarenlang voor vele generaties een aangenaam verblijf. Een kop koffie met appelpunt na het wandelen met de hond, de lunch gebruiken met collega's, bootjes kijken onder het genot van een borrel en een lekkere snack of met het hele gezin pannenkoek eten, het kan bij ons allemaal en daarnaast verzorgen wij ook nog bedrijfsfeesten, bruiloften en barbecueavonden voor selecte gezelschappen.

Het bedrijf is bovenal bekend om de pannenkoek. Een grote, luchtig en knapperig gebakken pannenkoek met een ruim assortiment aan garnituur. Voor de bezoeker die weer eens wat anders wilt is er de pizza-pannenkoek, een rijk met mediterrane ingrediënten aangeklede koek uit de oven. Het pannenkoekenhuis is het hele jaar, elke dag open.


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Pannenkoekenhuis De Oude Maas aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen