Pagedal

Adventure Park verzorgt bedrijfsuitjes en vriendengroepen hun mooiste dag op het gebied van sportieve arrangementen en evenementen. Ontspannen deelnemen aan activiteiten die voor iedereen leuk zijn. Creatief, een beetje strijd en vooral veel lol kenmerken onze manier van werken.

Het adventureprogramma van Pagedal bestaat uit een gezellige dag in het Adventure Park van Pagedal. Geheel naar eigen smaak kan een groep een 2, 4 of 6-urig programma samenstellen met de activiteiten die het Adventure Park te bieden heeft.

Door de vrij invulling van het programma leent dit arrangement zich uitstekend voor sportief georinteerde bedrijfsevenementen. Wat denk je bijvoorbeeld van een gezellige familiemiddag of een outdoordag met een competitie tussen de verschillende bedrijfsvestigingen?

Heb je een leuk idee waarvoor het adventure programma kan worden ingezet voor jouw bedrijf? Maak je ideëen hier bekend en ontvang een voorstel op maat!


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Pagedal aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen