Outdoor International

De thema's natuur en buitensport zijn altijd vertegenwoordigd bij onze activiteiten. De activiteiten zijn echt geschikt voor iedereen die geniet van het buiten zijn. Als er bij ons stagiaires voor de groep staan, dan wel onder begeleiding van een mentor, want veiligheid staat voorop.

Ikke, ikke, ikke en de rest...... Een uniek (nergens anders in Nederland) spel vanaf ongeveer 25 personen, waarbij u de strijd aangaat met uw eigen groepsleden. Een spel waarbij u toch ook (bij het overwinnen van een enkele hinderis) uw groepsleden weer nodig heeft. Een spel waarbij onderhandelen, samenwerken (en soms een beetje tegenwerken) de sleutels vormen voor uw overwinning. Het spel speelt zich (uiteraard) buiten af. De barbecue, waar u uw tactieken nog eens kunt bespreken is wel binnen.

De bushtrail... Een avontuur vanaf 15 personen dat door Outdoor International als eerste in Nederland is opgebouwd op onze locatie De Zwerfsteen. Een avontuur dat u over een houten pad kriskras door het bos leidt. U stapt op de bushtrail om er niet meer af te komen voor u het einde heeft bereikt. Tijdens de ongeveer drie uur durende tocht zullen vele moeilijkheden uw pad kruisen. Moeilijkheden die u niet alleen op zult kunnen lossen. De bushtrail is een tocht voor doeners én denkers. Zorg ervoor dat u beide in uw team heeft.

Vergaderen met een frisse neus... De hele dag vergaderen is voor niemand een pretje. Daarom kunt u dat bij Outdoor International even afwisselen met een bijpassende activiteit. Overleg moet rendement opleveren. Dit betekent ook dat als "de boog even ontspannen is", de concentratie daarna weer toeneemt. En ook hier geldt:

ik luister en vergeet
ik kijk en onthoud
ik doe en begrijp


Informatie?
Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Outdoor International aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen