Organisatieservice Passe Partout

Passe Partout We organize for you! Voor uw groepsuitstapje of bedrijfsuitje in Zuid-Limburg met o.a. quadtocht, jeepsafari, dropping met amerikaanse legertruck, tochten per mountainbike, step, tandem, groenfiets en scooter, culturele bokkenrijderstocht, grottentochten, wijn- en bierproeverijen...

Passe Partout "Blubberdag" in omgeving Maastricht
"Met ronkende motoren staan de quads al op ons te wachten. Een beetje onwennig rijden we onze eerste kilometers. Voor en achter me hoor ik het gas wat verder opengaan en bij de eerste modderpoelen, hobbels en heuvels klinken enthousiaste kreten. Gááf, dat rijden op een quad!"

"Uniek in Nederland!"
Middels een quadtocht en een jeepsafari komt u op mooie en bijzondere plekken in het Limburgse Mergelland. De startlocatie is op 't Gasthuis in Bemelen in een gezellige authentieke Limburgse gasterij, gelegen tussen Maastricht en Valkenburg op circa 5 km.

Uw "Blubberdag" ziet er als volgt uit:
09.30 - 10.00 uur Ontvangst met koffie/thee en vlaai
10.00 - 12.00 uur Quadtocht door het Mergelland
12.00 - 13.00 uur Boerenlunch
13.00 - 16.00 uur Jeepsafari
Eventueel afsluiten met BBQ

Quadtocht door het Mergelland 
Onze quad is een volautomatisch motorvoertuig van 400 CC, waarmee iedereen die in het bezit is van een autorijbewijs, met maximaal 65 km. per uur over de openbare weg kan rijden. Tevens is het een all-terrain-vehicle, waarmee geaccidenteerd terrein en steile hellingen zonder problemen overwonnen kunnen worden. De quadtocht wordt begeleid door een instructeur die voorafgaand aan de tocht zorgdraagt voor een uitgebreide instructie over veiligheid en techniek. Het unieke karakter van onze quadtocht uit zich in een combinatie van spanning, sport, avontuur en genieten van de route over verharde- en onverharde wegen door het prachtig glooiende Zuid-Limburgse heuvellandschap.

Jeepsafari
Deze jeepadventure is een bijzondere uitdaging waarin de teamgeest op de proef gesteld wordt.  Met een kompas en enkele andere richtlijnen, wordt u per Suzuki Samurai, via vragen en opdrachten, over landelijke wegen en onverharde, holle weggetjes door deze mooie omgeving gevoerd. Via ondermeer een mergelgroeve, vakwerkhuizen en andere bezienswaardigheden rijden we zo diep mogelijk de zuid-limburgse ‘mergeljungle' in, om vervolgens weer in het landelijk gelegen café terug te keren. Nadat de jury zich heeft teruggetrokken, volgen spoedig de goede antwoorden en de bekendmaking van de winnaars.

Prijs "Passe Partout Blubber-arrangement": € 123,50 p.p.


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Organisatieservice Passe Partout aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen