Nooitmeermaandag.nl

Het zal je maar gebeuren…. Het jaarlijks team-uitje staat weer voor de deur en u doet uw best om daar wederom iets bijzonders van te maken voor uw personeel, uw collega’s, of uw vrienden. U weet inmiddels dat “het” in Groningen allemaal gebeurt, en u heeft nu de leukste schilderworkshops gevonden.

..en dan stapt u op een dag aan het Damsterdiep een oud monumentaal pand binnen. Of u staat in het westen van de stad ineens in een enorme ruimte boven de sporthal in Vinkhuizen.
En of u nou zin had en durfde of niet, binnen een uur staat u te spelen met verf, plastic, glas, spiegels doek, papier, metalen, zout, steen, water, rubber en komt de onvermoede kunstenaar in u boven, en beleeft u wat de naam “NOOIT MEER MAANDAG” precies voor betekenis heeft.

De ervaring is voor elk bedrijf, instelling of groep weer anders. Maar zeker is dat u enthousiast wordt en lachend met een bijzonder kunstwerk naar buiten loopt, voor die enorme muur in het bedrijf, in de hal, de kantine, de wandelgangen of voor thuis boven de bank.


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Nooitmeermaandag.nl aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen