Nieuwe Maen Charters

Varen met een historisch schip uit 1891, nu verbouwd tot luxe passagiersschip. Dagtocht of meerdaagse tocht, een compleet arrangement of u zorgt zelf voor uw hapje en drankje, alle mogelijkheden kunt u vinden op onze site.

Zeilen in Zeeland, provincie met de meeste zonuren, natuur en prachtig schoon zoutwater van Ooster- en Westerschelde, Grevelingen. Heerlijk actief mee helpen met het hijsen van de zeilen of overstag gaan, lekker in de zon op het dek of in het kluivernet liggen, na een ruige tocht gezellig een oorlam onderdeks bij de houtkachel, samen een warme maaltijd bereiden of in de zon aan dek napraten over de zeildag.

Waar de tocht naar toe gaat gebeurt in overleg met de gasten en is natuurlijk afhankelijk van het weer. De schipper kan u hierin zeker adviseren.

In de tachtiger jaren is het schip voor het eerst verbouwd als charterschip.Het is nu een comfortabel schip, in 2005 kompleet verbouwd volgens de nieuwe normen betreft comfort en veiligheid.

In het gastenverblijf zijn twee ruime douches en twee spoeltoiletten. De 2- en 4-persoonshutten hebben 80 cm brede bedden, warm en koud stromend water, leeslampjes, 220V wandcontactdoos, kast, ventilatie en centrale verwarming welke per hut regelbaar is.

De ruime kompleet uitgevoerde kombuis heeft een 6-pits horecafornuis met grote oven, veel koel- en vriesruimte. De nodige potten en pannen, servies, bestek en keukengerei voor het bereiden van maaltijden voor 30 personen is aanwezig. U kunt samen als groep zelf koken, maar de complete catering ook overlaten aan de bemanning.

Of u nu één dagje mee gaat of voor een langere periode, de 'Nieuwe Maen' biedt zowel boven- als benedendeks veel ruimte en comfort.
Met familie, bedrijf, schoolgroep of individueel meevaren, een tocht met de 'Nieuwe Maen' is altijd geslaagd!

Voor wat betreft het zeilen : u hoeft geen zeilervaring te hebben. De schipper en scheepsmaat maken u graag wegwijs bij het hijsen van de zeilen, knopen & splitsen en het navigeren. Misschien wilt u het stuurwiel even overnemen van de schipper.

Bij dagtochten kunnen maximaal 30 personen mee, bij meerdaagse tochten met overnachtingen maximaal 18 personen.


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Nieuwe Maen Charters aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen