4

Nieuw Eldorado

Wat dacht u een Boerengolf- of bosgolf arrangement of een huifkartocht in de schitterende omgeving van de Soesterduinen. Lekker sportief bezig zijn in de natuur met collega's of familie. Wij maken er een originele, gezellige feestdag van!

Bosgolfen
Bosgolf is een gezellige buitensport voor jong en oud. Het is een nieuwe unieke variant op het bekende boerengolfspel waarbij een parcours met 18 holes op een oppervlakte van 3 hectare in zo min mogelijk slagen moet worden afgelegd.
Het kan gespeeld worden aan de rand van de Soesterduinen. Iedereen kan het spelen ongeacht leeftijd of sportieve aanleg. Het lijkt een simpel spel maar niets is minder waar. Want welke groep slaat zijn bal in de minste slagen in de hole? Wie is het meest behendig met de bosgolfclub, een club van puur natuur? Bos en duingolf staat garant voor een gezellige middag uit! Nieuw Eldorado geeft een dagje uitgaan wel een heel bijzonder tintje.

Het golfen is uit te breiden tot een volledig dagprogramma. U kunt ´s morgens het Bovendek of de Stuurboordzaal huren en vult het programma tot het middag uur zelf in, bijvoorbeeld: een clinic, vergadering, lezing, verjaardag etc. Wij zorgen voor de koffie en een Soesterduintje bij aankomst, een picknick, lunch of diner.Bijvoorbeeld een BBQ op een gezellig overdekte plekje, met oud Hollandse spelletjes(gratis) o.a. hoefijzer werpen, spijkerslaan, vuurtje stoken, sjoelen etc.

Nieuw Eldorado biedt u nog veel meer activiteiten o.a. Schotse spelen, Laser games, Nordic walking clinic's, GPS tochten, op de fiets of step, Boogschieten,Teambuilding, Fietscafe huur, Ringsteken. We staan open voor al uw ideeën en wensen. Perfectie en gezelligheid staan bij Nieuw Eldorado hoog in het vaandel.

Huifkartochten:
Wij bieden u prachtige tochten aan in een mooie omgeving.
Polder, bossen, duinen alles is te bereiken vanaf Nieuw Eldorado. Het schilderachtige Lage Vuursche is een aanrader, Oud Soest is ook zeer de moeite waard om te bekijken.
Bezoek aan het rusthuis voor paarden, Boerderijtochten (lammetjes aaien in maart), kastelentochten ( paleis Soestdijk, kasteel Drakenstein of het prachtige kasteel Groeneveld).Tochten met een thema: winter, zomer ,voorjaar of herfst desgewenst door u zelf in te vullen.

Heeft u zelf ideeën voor een route? Wilt u een bosrit met picknick? Wilt u vergaderen op een uniek plekje midden in het bos? Natuurlijk denken wij dan met u mee. Alles kunnen wij voor u regelen. Met vrienden, familie en/of collega's kunt u er een zeer bijzonder uitje van maken. Gezelligheid en perfectie staan bij Nieuw Eldorado hoog in het vaandel. Natuurlijk beschikken wij over paarden die zeer mooi en betrouwbaar zijn.


Kijk op onze site voor recensies en foto´s, die meer zeggen dan 100 woorden: www.nieuweldorado.nl.


Reviews:

Liane van Haren (Weber Koeltechniek BV) 31-05-2017
Het ontvangst door het personeel van Nieuw Eldorado was aller hartelijkst. We werden goed geholpen met onze vragen en er werd ook met ons meegedacht.De lunch bij aankomst was erg goed verzorgd, ook aan de vegetarier was gedacht. Het mountainbike was voor de meeste een groot succes, ook hapjes en drank was goed verzorgd. De huifkartocht en Bosgolfen was erg leuk, ook hier weer vriendelijke mensen. De huifkartocht met GPS wandeltocht op zondag is door het personeel als heel leuk ervaren, ook hier was de lunch weer goed verzorgd. Al met al een heel geslaagd weekend en zeker een aanrader!!

Sfeer Begeleiding
Prijs/kwaliteit Programma

Sylvia Monaghan (ABN AMRO) 26-06-2017
Wij hebben een hele leuke en afwisselende dag gehad. De ruimte op de locatie was prima en het eten goed verzorgd. Wij hebben als activiteiten aan boogschutten en bosgolfen gedaan. Vooral bij het bosgolfen hebben we enorm gelachten, dat is echt weer eens wat anders. Zeker voor groepen met een niet al te groot budget is dit een uitstekende keuze!

Sfeer Begeleiding
Prijs/kwaliteit Programma

Mevr. M. Gossen 15-05-2016
We hebben een ontzettend leuke dag gehad. Alle leeftijden hebben zicht vermaakt. Alles was prima verzorgd, aardig personeel en goed eten.

Sfeer Begeleiding
Prijs/kwaliteit Programma


Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Nieuw Eldorado aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen