Miraza Gospel Workshop

Wie kent de film Sister Act niet? Hele continenten kunnen Oh, Happy Day! meezingen. MIRAZA brengt deze sfeer naar je toe. Of het nu om een vrijgezellenfeest met 10 personen gaat of om een personeels-/afdelingsuitje met 100 man, met deze workshop heeft iedereen het naar zijn zin!

Zingen in een koor is samenwerken; een andere vorm van communiceren: je leert op een totaal andere manier naar elkaar te luisteren, te concentreren en activeren. Je staat versteld hoe je samen kan klinken als koor. Bovendien is deze workshop naast gezellig ook heel leerzaam.

Ook heel geschikt voor een vrijgezellenfeest waarbij de bruid(egom) wordt ingezet als solist(e). Alle anderen vormen het koor dat uit volle borst zingt en swingt. Natuurlijk zoals het bij gospel hoort: in choir-robe voor het echte gospelgevoel! Optioneel kan de workshop op een DVD worden vastgelegd als onvergetelijke herinnering.

Veel bedrijven en particulieren hebben al gebruik gemaakt van deze bijzondere workshop. Gospelzingen werkt bevrijdend, verlichtend, neemt stress weg en geeft een bonk nieuwe energie.

De workshop wordt gegeven door een gedreven workshop-/koorleidster die jarenlange ervaring heeft met Gospelmuziek. Het is haar passie en zo brengt ze dat ook over. Zij coacht en dirigeert koren en treedt daar regelmatig mee op. In mei 2007 vertolkte zij de rol van Marsha in de Gospel Musical "Impact" die in het M-Lab Amsterdam speelde. In december 2008 lanceert zij haar eigen kerst gospel theaterproductie. Tijdens de workshop wordt zij op geluidstechnisch en muzikaal gebied ondersteund door een muzikant die aan het Tilburgs Conservatorium studeerde. Samen stonden zij o.a. in 33 Nederlandse theaters met een Gospelproductie, op tal van podia in binnen- en buitenland en werkten mee aan radio- en televisieprogramma's.

Wij komen door heel Nederland en België op uw locatie. Benodigd is een zaal waar deelnemers ruim in kunnen en waar ook nog ruimte is voor het plaatsen van beeld-/geluidsapparatuur.

Duur van de workshop: 1,5 - 2 uur.


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Miraza Gospel Workshop aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen