Minerva (A La Carte Cruises)

A La Carte Cruises is specialist in de verhuur van klassieke zeilschepen in Nederland en verder weg. Hierbij brengen wij graag de driemaster Minerva onder uw aandacht. Wij stellen graag samen met u een passend programma op met uitstekende catering. Elke partij/vaartocht is een uniek mini-evenement !

De Minerva kan groepen van 20 tot 120 gasten ontvangen voor een vaartocht en tot 175 gasten voor een receptie in de haven. Het schip leent zich voor bedrijfsuitjes, relatie evenementen, vergaderingen, jubilea, (trouw)feesten, haringparties. Thuishaven is Scheveningen, maar op aanvraag zijn ook andere afvaarthavens in Nederland en Noord-Europa mogelijk.

Varen of receptie in de haven ?

Tijdens het varen vindt iedereen al snel zijn plekje, de een aan het roer, de ander hijst de zeilen en de toekijkers nemen nog een drankje bij dit machtige schouwspel. Naar keuze kan een actief element met instructie worden ingebouwd. Na afloop geniet u bijv. nog van een diner of bbq in de haven. Of u plant vooraf een vergadering in de salon met scherm voor uw presentatie. Wel de maritieme ambiance, maar geen zeebenen? Geen nood, een receptie in de haven is ook zeer sfeervol !

Culinair & Service

De Minerva crew zorgt ervoor dat u zich welkom voelt en dat alles tot in de puntjes is geregeld. U heeft keuze uit een zeer uitgebreid culinair aanbod en naar wens kunnen we zelfs maatwerk catering voor u bereiden. We denken graag met u mee !

Kerstdiner met Vaartocht

Hoe maakt u uw Kerstdiner, Kerstborrel of Eindejaarsborrel nu echt uniek? Door naast de gewone Borrel of het geijkte Diner een actief element eraan vast te koppelen. Ga lekker uitwaaien met uw team, relaties en andere genodigden. Een echte Wintervaartocht belooft stoere ervaringen van hoge golven en prachtige uitzichten op de boulevard en pier van Scheveningen. De bovenbar biedt een goede beschutting bij een buitje en als het lekker weer is, dan is het uiteraard prima aan dek vertoeven. De bemanning brengt tijdens de vaartocht heerlijke warme hapjes rond.

Bij terugkomst in de haven, rond 19.00 uur, kunt u onder het genot van een drankje even bijpraten en de bemanning zal de salon indekken en het diner voorbereiden. Na ca een half uurtje neemt iedereen plaats aan de prachtig gedekte tafels in de sfeervolle grand salon voor het diner. U geniet van een heerlijk drie-gangen diner. Lees het hele arrangement op www.alacartecruises.nl.

A La Carte Cruises biedt ook andere zeilschepen aan: www.alacartecruises.nl.


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Minerva (A La Carte Cruises) aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen