4

MaastrichtseUitjes.nl

Wilt u een bedrijfsuitje in Maastricht organiseren? MaastrichtseUitjes.nl is hèt juiste adres voor alle mogelijke uitjes. In ons aanbod vindt u beslist het passende groepsuitje. Maastricht biedt talloze mogelijkheden voor een onvergetelijke dag. Wat dacht u van een lunchcruise in Maastricht?

Een 2 uur durende boottocht op de Maas waarbij een uitstekend verzorgd buffet wordt geserveerd. Tijdens de tocht passeren wij o.a. de nieuwe stadswijk Ceramique met de markante toren van het Bonnefantenmuseum, het Gouvernementsgebouw waar het verdrag van Maastricht werd ondertekend en de glooiende hellingen van de St. Pietersberg. Gedurende deze boottocht serveren wij het onderstaande buffet.*

Groentesoep aan tafel geserveerd en daarna vanaf een buffet: Warme gehaktballetjes in pindasaus, gekookte ham, ardennerham met meloen, fijne paté's, jong belegen kaas, Camembert, assortiment salades, fruit, stokbrood, broodjes en roomboter.

*Luxere buffetvarianten zijn tegen meerprijs mogelijk

Inclusief:
- Schipper
- Twee uur durende rondvaart
- Uitgebreid buffet

 


Reviews:

Josien 05-11-2016
We hebben een heel leuke dag gehad in Maastricht. Eerst het Wie is de Mol spel met aansluitende lunch. Allemaal perfect geregeld en de begeleiding was echt super! Daarna nog een rondvaart gehad met een heerlijk aansluitend diner. Een topdag die we niet snel vergeten! Tot volgend jaar!

Sfeer Begeleiding
Prijs/kwaliteit Programma


Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij MaastrichtseUitjes.nl aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen