Link Events

Met onze jarenlange ervaring, creativiteit en enthousiasme zetten wij ons dagelijks in om onze klanten een onvergetelijk event te bezorgen. Onze vernieuwende en leuke games staan garant voor een succesvol uitje die jullie niet snel zullen vergeten. Een mooie ervaring om te delen met familie, collega’s of vrienden!

Een greep uit onze spelprogramma's , citygames en dinerspellen:

Twotter

Anno 2011 gaat het alleen nog over Twitter, youtube, facebook, ontvrienden en onthaasten…. Deze termen vliegen ons om de oren en het werd dus hoog tijd dat we een spelprogramma zouden ontwikkelen waarbij we hier handig gebruik van maken. Social media staan daarom centraal tijdens deze hilarische avond, maar ook uw collega’s die geen gebruik maken van social media zullen dit arrangement te gek vinden.Ratatouille

Ratatouille!

Juist! Kent u hem, de leuke animatiefilm waarin de ‘keuken’ centraal staat!!? Wij hebben ook ons nieuwste uitje zo genoemd. Waarom? Omdat het hele uitje er op is gericht de smaakpupillen van u en uw collega’s eens goed te testen!

Tijdens dit spectaculaire uitje worden al uw (en die van uw collega’s) zintuigen geprikkeld. Bereid u voor op een bedrijfsuitje van het allerhoogste niveau! Een heerlijke mengeling van eten, drinken, ‘Wie is de Chef?’ en gezellig met elkaar bezig zijn.

I Love Holland

De Nederlandse vlaggen hangen al aan de muur en onze koebellen kunnen niet wachten om vol enthousiasme geluid te worden. I Love Holland is een Oer-Hollands en interactief bedrijfsuitje dat losjes is gebaseerd op het bekende TV programma. Tijdens dit spelprogramma neem je het in teams tegen elkaar op. Onder leiding van onze quizmaster wordt jouw team aan de tand gevoeld op het gebied van Nederlandse muziek, actualiteiten, sport, taal en algemene Hollandse weetjes. Van Karaoke, meezingen en leuke doe- opdrachten tot ‘petje op petje af’; het komt allemaal aan bod!

Ranking the Company

Hoe goed ken jij je collega’s en hoe goed kennen je collega’s jou?! Ontdek het allemaal tijdens het humoristische Ranking the Company. Ranking The Company is een spelshow waarin collega’s elkaar beoordelen. Twee weken voor het uitje krijgen alle deelnemers een korte vragenlijst toegestuurd.

The Voice of Holland

Vandaag gaat het gebeuren, jij en je collega’s spelen de TV Topper van 2011 samen na! Dit interactieve arrangement inclusief zang, spelshow, een hapje en een drankje zal gegarandeerd lachen, gieren en brullen worden! Bij deze spectaculaire binnenactiviteit compleet met lekkere muziek , karaoke, en een superrrrr gezellige muziekquiz neem je het samen met andere collega’s in teams tegen elkaar op.

CSI: Het dinerspel

CSI zoekt nieuwe medewerkers en richt daarom een examen in voor privé detectives en/of hun teams. Wow! Geen standaard moorddiner, dat kennen we nu wel, maar wel een fantastisch dinerspel waarbij u en uw teamgenoten het onder het genot van een heerlijk diner of geweldige lunch het tegen elkaar op nemen

 

 


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Link Events aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen