Landgoed de Biestheuvel

Voor groepen vanaf 10 personen tot 1000 personen bieden wij afwisselende activiteiten in Brabant. Er zijn meer dan 40 outdoor activiteiten, te veel om op te noemen, maar een ding is zeker voor bedrijfsfeesten, familiedagen of teambuildingactiviteiten is er veel inspiratie en mogelijkheden genoeg!

Men kan kiezen voor activiteiten als wandklimmen, giant swing, moordtocht, gps tocht, vlot bouwen, powerturnen etc. of paintbal... Ook zijn er workshops als parfum maken, saturday night fever, drummen, schilderen en cooking adventure. Er is in verschillende prijscategorieen voor ieder wat wils!

Met als voordeel dat alles op één locatie kan plaatsvinden. Alle activiteiten die Landgoed de Biestheuvel aanbiedt zijn leuk en uitdagend, maar de ene activiteit vergt meer inspanning dan de andere. Wat dacht u bijvoorbeeld van Bamboe Building of Highland Games als groepsactiviteit? Voor een gezonde dosis spanning is er de Moordtocht en doet u het liever wat rustiger aan, dan is een gezellig ritje door De Kempen in een Dafje een aanrader. Voor wie van koken houdt is er Adventure Cooking; oerouderwets koken op een vuurtje in een tipitent. Ook kan men kiezen voor activiteiten als wandklimmen, workshop parfum maken, drummen etc. of paintbal... het is te veel om op te noemen, maar één ding is zeker: voor bedrijfsfeesten, familiedagen of teambuildingactiviteiten is er voldoende inspiratie en mogelijkheden genoeg.

Veiligheid & kwaliteit Onze veiligheidsnorm ligt op een zeer hoog niveau en wij zijn dan ook gecertificeerd door de TUV Veiligheidsnorm en wij zijn aangesloten bij de VeBON. Landgoed de Biestheuvel is tevens lid van de RECRON (Recreatie Ondernemers Nederland), de enige brancheorganisatie voor de verblijfs- en dagrecreatiebedrijven in Nederland. 

ACTIVITEITEN MET UITLEG ZONDER BEGELEIDING:

Discgolf
De nieuwste rage op het gebied van outdoor sport in Nederland! De bedoeling van het spel is simpel; net als bij het normale golf moet u proberen in zo min mogelijk worpen de frisbee in de target te gooien. Houdt u gerust rekening met wind, obstakels, afstand en werptechniek!

Klompengolf
Heerlijk ontspannen, met zijn allen het weiland op en golven maar, dat is in een notendop wat boerengolf inhoudt. Boerengolf kan je vergelijken met het gewone reguliere golven maar hier zijn de holes een stuk leuker en natuurlijk is de \'fun-factor\' vele malen groter!

Reuzenspelen
Altijd al het gevoel gehad om iets \'Groots\' aan te pakken. Dan is het \'Reuzenpakket\' wellicht iets voor u! Iedereen kent de bekende spellen wel als Jenga, Mikado en Twister, van vroeger of wellicht uit de kroeg! De uitdaging van dit arrangement is om al deze spellen met je team in het groot!

GPS Tocht:
Met behulp van het GPS systeem zal er een spannende zoektocht worden gelopen. Aan de hand van verschillende coördinaten worden aanwijzingen gevonden en opdrachten uitgevoerd.

Bamboe Building
Men neme honderden bamboestokken van elk twee meter lang. Voeg daarbij een snufje elastieken, laat er vervolgens een groep mensen op los en voilà: het bamboehouse staat als een huis. Wat zich aanhoort als een eenvoudig recept, is in werkelijkheid een uitdagende constructieopdracht die het uiterste vergt van de teams. Echt teamwork!

Escape House
Wij hebben geen room maar een heus house. Lukt het u en uw gezelschap om het mysterie van de jachtopziener van het Jagersch Huys op te lossen? U krijgt met uw groep 60 minuten te tijd om het mysterie op te lossen!

Bumperbal
Trek de reusachtige bumberbal aan en spring, loop, bump of val zonder iets te voelen. Twee teams bumpen elkaars tegenstanden, vrienden en collega\'s in diverse spellen omver. Tijdens de activiteit kunnen er verschillende spellen gespeeld worden.

ACTIVITEITEN MET BEGELEIDING:

Highland games
Als echte Braveheards gaan jullie als heldhaftige strijders tegen elkaar op. Het programma is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die van een uitdaging houden. O.a. de volgende spelen; paal werpen, paal slalom, kogelstoten, vat rollen, boomstam zagen.

 

Boog- en buksschieten
Door de instructeur wordt een uitgebreide introductie op het boog- en buksschieten verzorgd. Hij/zij zal de deelnemers begeleiden bij het aanleren van een goede techniek. Welk team haalt de meeste scores?

Low Ropes parcours
Van A naar B. Door middel van diverse touwbruggen en andere overspanningen dient het team zich van punt A naar punt B te verplaatsen. Scores zijn te behalen door samenwerking en snelheid!

Giant Swing
Bent u toe aan iets spannends? Kom dan naar Landgoed de Biestheuvel voor de Giant Swing. Schommel op een hoogte van 13 meter naar beneden. Stel je eens voor hoe een enorme kick je hiervan krijgt en hoe de adrenaline over het landgoed gaat gieren als je met een enorme snelheid tussen de torens schommelt.

Teamopdrachten
Een combi van verschillende opdrachten waarbij je zowel letterlijk als figuurlijk dichter tot elkaar komt. Iedere deelnemer heeft zo weer zijn eigen specialismen en eigen rol bij de activiteiten. Het is wel belangrijk dat je het samen doet, anders is het onmogelijk de opdracht goed te volbrengen!

Vlotbouwen De onderdelen liggen klaar per groep. De groep die het eerste het vlot af heeft laat het te water, nu maar hopen dat het blijft drijven want je moet naar het midden van het meer waar een boei ligt. Wie het eerste de boei heeft en natuurlijk terug brengt naar de wal, heeft gewonnen. Pret verzekerd!

Expeditie Jones In meerdere groepen gaat u de strijd aan met elkaar en de elementen: kracht, snelheid,coordinatie en intelligentie. Ieder team legt 6 proeven af in de sfeer van Indiana Jones. Bij iedere proef die goed afgelegd wordt is er een amulet te verdienen in de vorm van een houten schijf. Hiermee kan uw team bij het finalespel verschillende hindernissen uitschakelen.

Moordtocht
Er is een misdaad gepleegd en de politie komt mensen te kort. U raadt het al... Het programma start met de uitleg van het spel en de 6 verschillende spelonderdelen. Tijdens het spel kunt u d.m.v. het juist uitvoeren van de opdrachten aanwijzingen en informatie verzamelen die gebruikt worden om de dader te ontmaskeren.

Paintball
Paintball is een spel vol actie en verrassingen. Samenwerking, strategie en enthousiasme zijn de ingredi�nten voor een knallend avontuur! Spelend in overall en uitgerust met gezichtbescherming en een automatisch verfgeweer probeer je de tegenstander te raken met verfballetjes.

Abseilen Dat eerste randje blijft altijd lastig, maar zet je er maar snel overheen, want daarna is het een geweldige ervaring. Geniet van de omgeving en voel de adrenaline door je lijf gieren!

Oversteek en tokkelbaan Eenmaal gezekerd ga je de uitdaging aan! Je klimt op 12,5 meter hoogte van de ene toren naar de andere toren tussen 2 touwen in. Kom je op de andere toren aan dan staat de volgende uitdaging te wachten...d.m.v. een tokkelbaan naar beneden suizen...

Wand klimmen Gezekerd door uw collega of partner mag u een toren van 12,5 meter gaan beklimmen. Haalt u veilig de bovenkant van de route? Dan bent u er nog niet...u moet tenslotte ook weer naar beneden...

Krat stapelen Krat stapelen geeft je de ultieme kick. Zowel voor de omstanders als voor de deelnemers. Wie heeft de beste balans en lef om zo hoog mogelijk op een stapel kratten te klimmen die elk moment om kan vallen?


GEMOTORISEERDE ACTIVITEITEN

Quadrijden (1 quad per 5 deelnemers)
Voor iedereen die op zoek is naar een gemotoriseerde uitdaging! De quads zijn uitgerust met een automatische versnellingsbak. Wie heeft het snelst het parcours afgelegd?

Powerturnracen (1 powerturn per 10 deelnemers)
Twee gashendels, geen stuur, geen rempedaal, en alleen maar een paar zwenkwielen voor je Voel je de uitdaging? Aangedreven door twee 10-pk Honda-motoren. Het is alleen al moeilijk om de powerturn in balans te houden, laat staan met z\'n tweeen.

Solex rijden
O.l.v. een gids rijden we een één uur durende toertocht op de 45 jaar oude, authentieke, solex. Tijdens deze solexrit, door het mooie Kempische landschap, wordt één maal gepauzeerd bij een gezellig café / terras. In de prijs zit inbegrepen: gids, auto stand-by


Dafje kempenroute
Een 2 - 2,5 uur durende dafrit door de Kempen. Deze orientatierit leidt je door middel van een handboek door verschillende dorpskernen met hun bezienswaardigheden. Je krijgt het dafje 4 uur tot de beschikking zodat je zelf een keuze kunt maken waar je allemaal wil stoppen.

OVERIG

Rondleiding landgoed
We nemen u mee in de wereld van de natuur door u actief te betrekken met wat we zien en horen. Zo zal de biodiversiteit aan bod komen en op een creatieve manier worden overgebracht zodat het voor iedereen begrijpbaar is.

Huifwagen met een tractor
Gezellig met bv de familie met collega\'s het prachtige Kempen ontdekken? Boek dan de huifwagen. Lekker gezellig en droog kunt u rustig genieten van de mooie omgeving. Rolstoeltoegankelijk en biedt plaats aan maximaal 45 personen.

Amerikaanse schoolbus
Op zoek naar een originele manier om met uw gezelschap naar Landgoed de Biestheuvel te komen? Dat zit u gegarandeerd goed met deze schoolbus. De bus is rolstoeltoegankelijk en biedt plaats aan maximaal 38 personen

 


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Naam:
Sfeer:
Begeleiding:
Prijs/kwaliteit:
Programma:
Review:
 
 
 

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Landgoed de Biestheuvel aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen