Land Rover Experience Nederland

Ervaar avontuur in zijn puurste vorm! Bij Land Rover Experience krijgt u de kans om onder ruige en uitdagende omstandigheden uw grenzen te verleggen. Overwin opwindende beklimmingen, spannende afdalingen en onverwachte hindernissen, altijd in een prachtige omgeving.

Land Rover Experience organiseert avontuurlijke groepsuitjes, zoals off-road rijden in de nieuwste Land Rover modellen. Maar ook survival-activeiten, workshops en teambuildingsprogramma's behoren tot de mogelijkheden. Wij werken niet met standaard-programma's, maar maken altijd een programma op maat, al naar gelang uw wensen en mogelijkheden. Land Rover Experience Nederland is uniek gelegen in de Bommelerwaard, in de mooie uitgestrekte gebieden langs de afgedamde Maas. Voor natuurliefhebbers en rustzoekers is het een toplocatie, met ’s avonds de mooiste zonsondergangen. Ons gevarieerde evenemententerrein bestaat uit bos, weilanden en water, en beschikt over meerdere karaktervolle accomodaties en huiskamerrestaurant.


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Land Rover Experience Nederland aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen