Koningin Juliana Toren

Familiepretpark Juliana Toren is een park voor jong en oud met wel 50 verschillende attracties met in de hoofdrol het schattige muisje Jul.

Op een matje van de reuzenglijbaan zoeven, een ritje in de draaimolen of racen in de botsauto’s. Een dag Juliana Toren is eigenlijk te kort, want er is zoveel te doen en te beleven. De kleintjes bezoekers kunnen zich bijvoorbeeld uitleven op de trampolines, springkussens, het carrousel en de speeltuin. Voor de grotere kids is er ook van alles. Wat dacht je van een Dino-toer, een duizelingwekkende achtbaanrit of heen en weer geslingerd worden in het schommelschip. Durf jij het aan? Uitrusten kan ook in het restaurant, waar een speelhoek aanwezig is. Er zijn verschillende kindermenu’s verkrijgbaar en natuurlijk is er ook aan grote mensen gedacht. In het restaurant kunt u gratis koffie en thee nemen! Bij aanschaf van een Jul’s gezinskaart, krijgt u waardebonnen voor andere attractieparken cadeau. Ook kunt u hier terecht voor groepsarrangementen en kinderfeestjes.


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Koningin Juliana Toren aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen