Klimcentrum Neoliet Heerlen

Klimcentrum Neoliet biedt een bijzondere en kleurrijke gelegenheid om elkaar op een sportieve en ontspannen manier te ontmoeten buiten de normale setting. Klimmen is leuk, actief en uitdagend. En echt iedereen kan 't! Ervaar dit tijdens jullie bezoek aan ons klimcentrum onder leiding van onze vakkundige kliminstructeurs.

Klimmen is onze core-business, maar door de jaren heen is onze expertise zo gegroeid dat we inmiddels ook uitgebreide arrangementen aan kunnen bieden. Ben je niet zo'n thrill-seeker? Geen probleem! Al onze klimcentra beschikken over een gezellige bar waar je onder het genot van een drankje de prestaties van je groepsgenoten kunt volgen.

Neoliet Heerlen is onze meest "internationale" klimcentrum. Door zijn ligging in het zuiden van het land komen hier Belgische, Duitse en Nederlandse klimmers. Heerlen staat met name bekend om zijn mooie routes, gebouwd door Nederlands topklimmers die Neoliet Heerlen als thuis-locatie hebben. De hal biedt routes van 10 tot 19 meter op 1200 m2 klimoppervlakte. Ze heeft een hele gezellige en gastvrije uitstraling, met een knusse bar van waaruit je de klimmers kunt bewonderen.

Neoliet Heerlen werkt samen met collega-exploitanten op Sportpark Kaldeborn, zoals het nabijgelegen Skatepark. Die samenwerking uit zich in gemeenschappelijke evenementen en arrangementen, zodat er naast klimmen ook andere activiteiten kunnen worden geboekt. Ideaal voor groepen die op zoek zijn naar een invulling voor een feest, bijeenkomst of reunie of voor bedrijven die op zoek zijn naar een alternatieve en inspirerende omgeving voor trainingen, team-building of presentaties.  


Klimclinic

Leer veilig en met plezier klimmen en de basale touwtechnieken om te zekeren. Je kiest je eigen
routes en beleeft je eigen avontuur samen met anderen.
-     Ontvangst met koffie / thee
-     Vanaf 6 personen
 


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Klimcentrum Neoliet Heerlen aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen