3

Klimbos Avontuurlijk Paasloo

Ben jij een echte durfal? Ga dan de uitdaging aan in dit avontuurlijke klimbos! Klimbos Avontuurlijk Paasloo ligt in de kop van Overijssel op steenworp afstand van Nationaal Park Weerribben Wieden in het gelijknamige dorpje Paasloo.

Dit splinternieuwe klimbos is vanaf 25 maart 2016 geopend in ligt te midden van het Paasloërbos tussen de recreatiebedrijven Camping Krolsbergen, Recreatiecentrum de Eikenhof en Villapark de Weerribben.
Het klimbos beschikt over 4 verschillende parcours met totaal 51 verschillende hindernissen, 697 meter aan parcoursen tot maar liefst 9 meter hoog! De vier parcours zijn zo aangelegd dat zowel de beginnende- als gevorderde klauteraars hier van een bijzondere ervaring kunnen genieten. Al klimmend en klauterend beweeg je je voort door de toppen van de bomen, waarbij je verschillende hindernissen moet trotseren. En dit is vaak moeilijker dan het lijkt... Van klimladders, netten, klimmuren, tonnen, touwbruggen en papagaaienbalken tot aan kabelbaan waaraan je 100 meter verder roetsjt.

Maak je bezoek aan Klimbos Avontuurlijk Paasloo compleet met een van de arrangementen. Perfect voor een personeelsfeest, vrijgezellenfeest, familie-uitje, kinderfeestje of een feest met een vereniging of sportclub. Combineer het sportieve klimmen met lekker eten, zoals een lunch, gezellige barbecue of uitgebreid buffet. Alles kan in detail voor je worden geregeld. Ook meerdaagse arrangementen zijn mogelijk, waarbij je overnacht bij Villapark de Weerribben, Recreatiecentrum de Eikenhof of Camping Krolsbergen.

Ben jij een echte durfal en ga jij de uitdaging aan? Bekijk dan onze website en reserveer jouw kaarten op www.klimbos-overijssel.nl.


Reviews:

Joey De Smet 07-12-2017
Geweldig mooi openbaar bos, goede parkeergelegenheid. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Het bos bied verschillende mogelijkheden, 4 parcouren oplopend in moeilijkheid, outdoor gelegenheid met leuke uitdagende activiteiten, en voor de aller kleinsten een educatief kevertje kees pad. Klein horeca aanwezig, fatsoenlijk en netjes sanitair gelegenheid. Kortom een geweldige dag beleven, voor een zeer acceptabele prijs. Dan is Klimbos Avontuurlijk Paasloo een aanrader.

Sfeer Begeleiding
Prijs/kwaliteit Programma


Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Klimbos Avontuurlijk Paasloo aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen