Kempenmuseum De Acht Zaligheden

Wat is het verschil tussen een 'opkammer' en een 'goei kammer'? Hoe deden de boeren vroeger de was? Ontdek de schuilkelder en kom ook genieten de prachtige bloemen- en kruidentuin. Het gehele jaar door zijn er diverse activiteiten voor jong en oud.

Het pareltje van de Kempen bevindt zich aan de Kapelweg in Eersel. Een authentieke Kempische boerderij met heerlijke moestuin, geurige kruidentuin en rustgevende boomgaard. Hier liggen de wortels van de hedendaagse Kempenaar die zich in de loop der jaren ontwikkelde van keuterboer tot agrarisch manager en van smokkelaar tot sigarenindustrieel.

Het museum is niet alleen geschikt om individueel te bezoeken, maar ook zeer aantrekkelijk voor groepen als families, vrienden of collega’s. Er worden diverse arrangementen georganiseerd zoals “Grenzeloos Genieten”; met een heerlijk lunch van streekproducten en een bezoek aan het Glazen Huis in Lommel (B).

Voor meer informatie kijk op de website. Het is ook zeker aan te bevelen om de agenda in de gaten te houden want de prachtige tuin is zeer regelmatig gastheer van allerhande activiteiten. Tijdens de schoolvakanties zijn er speciale dagen voor kinderen van het basisonderwijs, al is er eigenlijk altijd wel wat te beleven. Beugelen, kegelen en steltlopen is namelijk voor alle leeftijden…


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Kempenmuseum De Acht Zaligheden aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen