Juventa

Genieten van een dagje zeilen, een avontuurlijke GPS expeditie, of liever actieve strand of outdoor activiteiten? Juventa zorgt voor een onvergetelijke dag, geheel samengesteld naar uw wensen. Om de dag nog completer te maken, kunnen wij u een passend voorstel doen voor catering.

Juventa, de specialist in het organiseren van zeilarrangementen, outdoor/beachgames en strandactiviteiten. Door de grote variëteit aan mogelijkheden, kan Juventa een dag vol avontuur en spektakel speciaal naar uw wensen samenstellen.

Juventa organiseert al haar strand en zeilactiviteiten op de toplocatie Center Parcs, Port Zélande. Deze ligging is de perfecte plaats om de activiteiten uit te voeren vanwege de gunstige ligging aan het Grevelingenmeer en vlakbij het Noordzeestrand. Daarnaast is er prima parkeergelegenheid en uitstekende cateringmogelijkheden.

Naast de locatie Port Zélande heeft Juventa een andere uitvalsbasis in de Ardennen. Hier worden vele outdoorprogramma's en sportieve weekenden aangeboden.

Onze Mogelijkheden:

Sailgame:
De SailGame is een evenement waarbij de teams zijn uitgerust met een Mobiele Telefoon met Internet en een GPS. De SailGame start op het moment dat de eerste SMS naar ieder team is verstuurd. Ieder team navigeert met de GPS naar het waypoint dat ze hebben kregen via SMS.

Outdoor/ Beachgame:
Samen met je team volg je een eigen route door het bos en strijd je voor de overwinning. De OutdoorGame staat in het teken van het scoren van zoveel mogelijk punten! Elk team doet dit door het vervullen van opdrachten die ze op verspreid over het eiland tegenkomen.

Dagje zeilen met instructeurs:
Tijdens dit weekend staat de valk tot uw beschikking. Na uitgifte van de boten bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt voor een prachtige tocht over de Grevelingen, het grootste zoutwatermeer van West Europa.

The Expedition:
Bent u op zoek naar een actieve uitdaging met teamopdrachten? Dan kunt u tijdens dit avontuur uw hart ophalen. De expeditieteams treden in de voetsporen van de grootste ontdekkingsreizigers. Ze vervullen fysieke opdrachten en volgen mysterieuze aanwijzingen om geheime codes te ontcijferen. The Expedition is een event voor denkers en doeners, waarbij de teams dankzij samenwerking alle continenten opnieuw ontdekken!

Make My Day:
Gunt u al uw medewerkers een dag in het teken van vrijheid-blijheid of wilt u informeel ontspannen na een dag vergaderen? Dan is Make My Day de ideale invulling. Iedereen kiest voor de bijzondere activiteit waar hij / zij zin in heeft. Voor de één is dat een ochtend met een klein team zeilen op een luxe zeiljacht, terwijl anderen kiezen voor een duikcursus, een wijnproeverij, een golfclinic of één van de andere mogelijkheden.

Beach Event:
Activiteitenprogramma waarbij u kunt denken aan bijvoorbeeld: Beachvolleybal, Ultimate frisbee, Vliegeren, Teamworkopdrachten, Raften. Beach event kan als fun of in competitie verband worden uitgevoerd.

Voor meer informatie over onze arrangementen kunt u onze site raadplegen www.juventa.nl.


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Juventa aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen