Joytime

Welkom bij de stoerste speeltuin van Drenthe! Bij recreatieplas De Kleine Moere in Grolloo (centraal gelegen in Drenthe) vind je Joytime Vrijetijdsactiviteiten. Met het Outdoor Belevingspark, nieuw en uniek in Nederland, het Klimpark Outdoor Grolloo en een prachtig paviljoen met ruime terrassen. Dat het lastig is om duidelijk te maken hoe mooi de locatie is en hoe uniek de activiteiten blijkt keer op keer uit de verraste reacties van de gasten. ‘Wat een fantastische plek!’ is een veel gehoorde reactie.

De keuze is reuze

Of je nu op zoek bent naar een programma voor een familiedag, kinderfeestje, bedrijfsuitje, schoolreisje of vrijgezellenfeest: bij Joytime ben je in Drenthe aan het juiste adres. Wij organiseren recreatieve en sportieve out- en indoor activiteiten voor alle denkbare groepen, maar ook individueel of met een kleine groep kun je bij Joytime terecht. Dankzij de indoor mogelijkheden zijn de activiteiten het hele jaar beschikbaar! Veel outdoor activiteiten zijn ook met kouder weer te doen: wij bekijken dit graag voor jullie en stellen graag jullie ideale uitje samen. Wij maken werk van vrije tijd!

Actief zijn- het zit in onze natuur

Iedereen van jong tot oud kan zich actief vermaken in ons Outdoor Belevingspark waarbij je meer dan 20 activiteiten kunt doen voor 1 entreekaartje. Zo kun je boogschieten, kanoën, mountainbiken, klimmen op 8 klimwanden, een Geo Cache wandeling maken, lekker springen en gek doen in het nettenparcours en nog veel meer. 

Of zoek je het liever hogerop? Dan is ons Klimpark met maar liefst 6 uitdagende parcoursen meer iets voor jou. Kabelbanen, loopbalkjes, ziplines, evenwichtskoorden kom je hier allemaal tegen en dagen je uit. 


Een hapje en een drankje…

Behalve voor activiteiten kun je bij Joytime ook terecht voor uitstekend verzorgde horeca arrangementen. Op de ruime (lounge) terrassen bij het strandpaviljoen, maar ook in de sfeervol ingerichte ruimtes in de recreatieboerderij.
Lekker een kop koffie met gebak, lunchen, buffetten, of een barbecue: ook wat horeca betreft is het aanbod van Joytime Vrijetijdsactiviteiten zeer uitgebreid!


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Joytime aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Openingstijden:

Maandag: uur tot uur.
Dinsdag: uur tot uur.
Woensdag: uur tot uur.
Donderdag: uur tot uur.
Vrijdag: uur tot uur.
Zaterdag: uur tot uur.
Zondag: uur tot uur.

Maart en Oktober: woensdag, zaterdag, zondag en in de schoolvakanties van 12.00 - 17.00 uur April t/m September: woensdag van 12.00 - 18.00 uur, zaterdag, zondag en in de schoolvakanties van 10.00 - 18.00 uur Groepen zoals schoolreisjes, familiedagen, bedrijfsuitjes etc. kunnen het hele jaar op afspraak bij ons terecht voor onze indoor en outdoor activiteiten. Wij maken graag een programma op maat voor jullie klaar.

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen