3

Inspiration of Love

Een erotische massage lijkt simpel, maar wie deze cursus erotische massage volgt zal ontdekken dat erotisch masseren een ware kunst op zich is. Zelfs als jij iemand bent die alles al denkt te weten over hoe je een man of vrouw kunt verwennen, weet ik zeker dat je bij deze cursus voor grote verrassingen zal komen te staan.

In deze cursus wordt onder meer ingegaan op ver schillende massagetechnieken van de benen en de rug. Daarna is het tijd voor de prikkelende body to body massage, waar-bij je niet alleen je partner verwent maar ook zelf erg zult genieten (wie wil mag dit even op Jack uitproberen). Alles wordt voor gedaan op een pop en de kleren blijven gewoon aan. Tijdens de uitleg is het de bedoeling dat je aantekeningen maakt, want er zijn zo veel tips en trucjes dat de ervaring leert dat je die nooit allemaal kunt ont-houden.

Na de ontspanningsmassage volgt de voor kant van het lichaam, waarbij de massage met je borsten een grote rol speelt. Teasen en plagen is hierbij erg belangrijk. En let op: jij bent de baas, je partner moet maar af wachten wat hem allemaal gaat overkomen. En er staat hem nog veel meer te wachten, want na de technieken van de lichaams-massage is het tijd voor instructies voor de penismassage. Ik doe dit voor op siliconen penissen. Hilarisch en taboedoorbrekend, maar absoluut niet banaal. Gewoon leuk en leerzaam, want hoort seksualiteit niet gewoon bij het leven?

 


Reviews:

Marijke 02-02-2018
Een fantastische cursus gehad op mijn vrijgezellenfeest! Natuurlijk erg lachen, maar ook ontzettend leerzaam!Voor Tania is niks gek en alle puntjes worden op de i gezet. Zeker voor herhaling vatbaar!

Sfeer Begeleiding
Prijs/kwaliteit Programma


Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Inspiration of Love aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen