3

Indoor Skydive Roosendaal

Heeft u wel eens gefantaseerd hoe het is om zelfstandig te kunnen vliegen? Het unieke gevoel ervaren van een vrije val uit een vliegtuig, maar dan in een zeer veilige en gecontroleerde omgeving? Indoor Skydive Roosendaal biedt u deze unieke ervaring! Bekijk de mogelijkheden voor uw gezelschap!

Wat is er leuker dan samen met je collega's je grenzen verleggen, en samen een unieke ervaring beleven? Niets toch?! Indoor Skydive Roosendaal biedt hét originele bedrijfsuitje voor jou en je collega's. 

Origineel bedrijfsuitje: indoor skydiven!
Iedereen tussen de 4 en 80 jaar oud kan indoor skydiven, dus jij en je collega's ook! Onder uitstekende begeleiding maak jij in de windtunnel in Roosendaal je eerste indoor skydive. Een onvergetelijke ervaring! 

Teambuilding
Een frisse wind door het team laten waaien? Natuurlijk is het spannend om te indoor skydiven in de windtunnel in Roosendaal, maar daardoor is indoor skydiven ideaal voor een dagje teambuilding! 

Tijdens de teambuilding bij Indoor Skydive Roosendaal leer je je collega's ook eens op een andere manier kennen. Je verlegt je grenzen en vergroot de teamspirit. En... de adrenaline die indoor skydiven geeft, is de allerbeste boost die je als team kunt krijgen om daarna weer vol aan de slag te gaan!

We bieden verschillende originele arrangementen met bedrijfsuitjes aan, dus er is altijd een arrangement dat perfect geschikt is voor jouw bedrijfsuitje. 


Reviews:

Peter Hoekstra 11-06-2016
Het is een geweldige ervaring om te gaan skydive. Prima instructeurs, en een fantastische dag gehad!! Had het niet willen missen, voor mijn 18e verjaardag!!

Sfeer Begeleiding
Prijs/kwaliteit Programma

Ireen de Vlucht 09-10-2016
Skydiven in combinatie met solextour. Alles was goed georganiseerd. We hadden geluk met het weer en zijn met de solex tussen de buien door gereden. Van te voren had ik gevraagd of er regenkleding voorradig was om te huren of dat wij een alternatief konden regelen bij hevige regen en dat bleek niet te kunnen. Als het echt had gegoten was het een ander verhaal geweest en waren we minder tevreden geweest.

Sfeer Begeleiding
Prijs/kwaliteit Programma

Pieter Zandstee 01-07-2016
Geweldig gaaf om op deze manier gewichteloosheid te ervaren. Prachtig. Wel behoorlijk prijzig, maar de ervaring is zeker top!

Sfeer Begeleiding
Prijs/kwaliteit Programma


Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Indoor Skydive Roosendaal aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen