ICYCLE clinics & events

De clinics die wij organiseren zijn voor iedereen geschikt. Wij stemmen onze clinics namelijk altijd af op het niveau van de deelnemers en zorgen er voor dat er per instructeur een klein aantal deelnemers is. Op deze manier garanderen we een kwalitatief goede clinic met maximaal resultaat.

Een downhill en freeride clinic boek je als je wat meer uitdaging zoekt op de mountainbike. Maar let wel, dit is niet alleen voor gevorderden! Beginners kunnen ook prima onder begeleiding een downhill & freeride clinic bij ons volgen. Bij de 1 en 2-daagse beginners downhill & freeride clinics leer je in buitenlandse bikeparks meer over technisch en veilig afdalen op de fiets. Tijdens een lekkere kop koffie of thee legt de instructeur eerst de basics uit. Na een korte uitleg over de fiets ga je onder begeleiding de trails af. De instructeur zal op diverse plekken van het parcours stoppen om extra uitleg te geven. Tussendoor is er een lekkere lunch en in de middag heb je voldoende tijd om nog wat te oefenen. Rond 17:00 eindigt de downhill & freeride clinic. Als je een 2-daagse clinic hebt geboekt, dan heb je nog een hele dag vol adrenaline in het vooruitzicht! Er zijn downhill & freeride clinics voor groepen, maar je kunt ook een privé clinic boeken (max. 2 deelnemers). Het is ook mogelijk om de downhill & freeride clinic op een gevorderden niveau en op een locatie naar keuze te volgen. Bij een weekend of midweek kunnen wij ook mooie hotels regelen.

Naast downhill & freeride clinics bieden wij naar wens ook all-mountain & enduro clinics aan. Deze clinics zijn vergelijkbaar met de downhill & freeride clinics, met als verschil dat er ook geklommen wordt met de fiets. Bij onze 1 en 2-daagse beginners all-mountain & enduro clinic leer je op mooie locaties in het buitenland meer over veilig afdalen en technisch klimmen op de fiets.


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij ICYCLE clinics & events aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen