Huisraadidee

Mensen met en zonder beperking maken mooie PAK & PLAK kunstwerken. Het Huisraadidee-team heeft kinderen vanaf 4 jaar tot volwassenen van 80 jaar begeleid tijdens PAK & PLAK workshops.

Het is leuk om te doen, ontspannend, persoonlijk. Je hoeft niet goed te kunnen tekenen, schilderen. Het papier wat je kiest doet het werk en maakt het tot een uniek geheel.
Huisraadidee houdt van zuinig en niet te duur. Alls wat je van dichtbij haalt is lekker en beter. Want het kost minder geld. Er zijn zoveel leuke gebruikte spullen op de wereld, om te beginnen in je schuur, op de zolder, in de speelgoedkist! Verleng het leven van je verstofte/gebruikte spullen en volg een workshop PAK & PLAK zodat je spullen er weer opgefrist en vernieuwd uit gaan zien!

Ondertussen zijn al veel mensen besmet met het PAK & PLAK virus!!
PAK & PLAK workshop in een inspirerende omgeving! Het Huisraadidee-atelier is een ruimte met een zeer groot assortiment papier. Je vind er prachtige voorwerpen die al beplakt zijn. PAK & PLAK lijm, voorwerpen en papier is hier te koop. De workshop duurt ongeveer 2 a 3 uur. De data kan in overleg worden afgesproken. De workshop houdt in: Uitleg en begeleiding van PAK & PLAK techniek
Woonaccesoires waaruit je kunt kiezen zijn: lijst, doos, paspopje, vaas, krukje, tafeltje, vogelhuisje,dienblad,prullenbak,lijstjes etc. Ook is het mogelijk om een gebruikt voorwerp uit te kiezen of je kunt eigen voorwerp mee nemen, bijv oud nachtkastje, stoeltje etc.
Elke deelnemer kan zelf kiezen met welke kleuren zij/hij wil gaan werken. Het papier wordt aangebracht met de unieke PAK & PLAK lijm.
Tenslotte kan er naar keuze nog afgewerkt worden met kantjes, bandjes en bloemetjes van stof. We drinken er een kop koffie/thee en/of frisje bij en de koektrommel staat open.


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Huisraadidee aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen