Hiawatha Actief

Op zoek naar iets ludieks? Dan is deze Eendentour iets voor u! Een verrassende toertocht door het Overijssel Vechtdal met 2CV's, oftewel Lelijke Eenden.

Lelijke Eendentour
Na de ontvangst en uitleg met koffie en cake gaat u met z'n vieren op stap in uw eigen Lelijke Eend. Met het roadbook op schoot rijdt u van checkpoint naar checkpoint. De verschillende navigatietechnieken zorgen voor de nodige hilariteit onderweg.

Ludieke opdrachten onderweg
Startpunt van de tocht is Dalfsen. Na iedere etappe verzamelen de eenden zich voor ludieke opdrachten met de auto's en uiteraard een hapje en een drankje.

Joie de Vivre!
Een mooie route over kronkelende landweggetjes door de bossen en het rivierenlandschap van het Overijsselse Vechtdal. En bij mooi weer gaat het dak er af! Joie de Vivre! Geniet van het leven!

Middagtour
13.00-17.30 uur, inclusief koffie met cake, 3 drankjes en versnapering, € 69,00 per persoon. Prijs grotere groepen op aanvraag.

Dagtour
10.30-17.00 uur, inclusief koffie met cake, uitgebreid lunchpakket met consumptie, 3 drankjes en versnapering, € 79,00 per persoon. Meerprijs Sallandse broodmaaltijd € 6,00. Prijs grotere groepen op aanvraag.

Leuke afsluiter: De BarbecueBoot
Inschepen aan de Vechtkade in Dalfsen. Terwijl de boot voorttuft en het landschap aan u voorbij glijdt, gaat u met uw groep gezellig borrelen en barbecuen. Ook een buffet aan boord is mogelijk.

Kano- en Buitenactiviteitencentrum Hiawatha Actief
Dalfsen aan de Overijsselse Vecht is een verrassend mooi stukje Nederland. Dit is de plek waar Hiawatha Actief unieke buitenactiviteiten organiseert voor jong en oud! Onder deskundige begeleiding kunt u met een groep van iedere omvang rekenen op een programma op maat.


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Hiawatha Actief aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen