Het Nederlands Stripmuseum Groningen

In Het Nederlands Stripmuseum Groningen beleven jong en oud(er) een paar uurtjes dolle pret met humoristische strip- en tekenfilmhelden van toen en nu. Nergens anders komen bezoekers Sjors & Sjimmie, Tante Sidonia en Spongebob Squarepants zo snel achter elkaar tegen.

In het museum worden bezoekers ontvangen in de ronddraaiende huiskamer van Jan, Jans en de kinderen, kunnen kinderen neerploffen tussen flinke stapels stripboeken en worden regelmatig wisselende tentoonstellingen georganiseerd.

Ook kunnen kids ‘thema’-kinderfeestjes geven en zélf leren striptekenen tijdens workshops. In het stripmuseum bevindt zich ook de Nickelodeon Hoek. Hier komen kinderen alles te weten over Dora, Avatar, SpongeBob SquarePants en andere Nick-helden.

Het organiseren van een bijzondere vergadering of bijeenkomst in de Marten Toonderzaal, al dan niet gecombineerd met een workshop of lezing behoort ook tot de mogelijkheden in het leukste museum van Nederland. Het Nederlands Stripmuseum Groningen is onderdeel van Libéma.


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Het Nederlands Stripmuseum Groningen aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen