Heliflight Helicopters

Als helikopterbedrijf is Heliflight & Events trendzetter op het gebied van spectaculaire bedrijfsuitjes. Als topper in het assortiment biedt Heliflights de orginele GPS-tocht aan. Een majoor (acteur), legertrucks, en de nieuwste helikopters en een unieke locatie op de Veluwe zijn onder andere de ingrediënten voor deze prachtige dag!

Heli & Survival
Op deze dag worden u en uw collega's hartelijk ontvangen op een sfeervolle locatie! Commandant 'De Moker' zal het gezellige moment verstoren met zijn humoristische en boeiende act. De rust is voorbij, het wordt tijd voor actie! Hij zal de touwtjes zeer stevig in handen nemen en de spanning behoorlijk op laten lopen! U gaat een rit maken in de gereedstaande legertruck die u gaat vervoeren naar een nog onbekende locatie... Op deze locatie, staat de nieuwste Colibri EC120B helikopter! Na een spectaculaire vlucht wordt u afgezet op de droppingzone.

Door middel van het GPS-systeem loopt u door de Veluwse bossen en komt u langs een aantal hindernissen die u samen met uw teamgenoten tot een goed einde moet brengen. Snelheid en overleven zijn bij deze opdrachten van groot belang! Na een emotionele prijsuitreiking van de Majoor, sluit u de dag af met een heerlijk diner of buffet!

Heli & Jeep
Na een welkomstdrankje, op een van onze sfeervolle locaties, begint voor u het echte werk! De rust is voorbij, het wordt tijd voor actie! Buiten staat de nieuwste Colibri EC120B helikopter op u en uw gasten te wachten! Na een spectaculaire vlucht wordt u afgezet op de droppingzone. Vervolgens gaat u een schitterende tocht per jeep over verharde en onverharde wegen van de Veluwe maken! Onderweg krijgt u een echte behendigheidstraining, zodat u de fijne kneepjes van het off-road rijden leert!

Heli & Film
Samen met je collega's je eigen film maken, onder begeleiding van professionele vakmensen! Natuurlijk mag op uw première van uw eigen speelfilm op het grote witte doek niet ontbreken...
Een onvergetelijke dag waarin een helikoptervlucht een uniek hoogtepunt vormt!

Heli & Uw wens
Naast de eerder genoemde voorbeelden, beschikken wij over tal van andere mogelijkheden. Uiteraard is het mogelijk om uw persoonlijke wens mee te nemen in een creatief verzorgd programma. Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op voor een voorstel dat geheel bij u past.


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Heliflight Helicopters aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen