Height Specialists

Overwin uw angsten en leer vertrouwen op uw collega's tijdens één van de onderdelen van ons hoogteparcours!

Uitdaging op maat
Height Specialists ontwikkelde een aantal activiteiten op hoogte, waarbij samenwerking en uitdaging centraal staan. Elke activiteit kent zijn eigen mogelijkheden en leerdoelen, maar allemaal zijn ze spannend en sportief. Hierdoor vormen zij een ideale invulling van uw bedrijfsuitje of de perfecte onderbreking van een vergadering of training!

Abseilen met Height Specialists
Bij het abseilen van de Euromast ga je met de lift naar het platform op 100 meter hoogte. Daar krijg je een gordel om en handschoenen aan. Vervolgens krijg je een uitgebreide instructie. Daarna klim je over de rand en sta je met je gezicht naar de instructeur toe. Deze legt nogmaals rustig uit hoe er met de touwen gewerkt moet worden en hoe er geremd moet worden. Je bepaalt zelf hoe snel je naar beneden wilt gaan. Het abseilen van de Euromast is een zogenaamde vrije abseil; je zet je niet af tegen een wand, maar hangt helemaal vrij aan een touw. Onderweg kun je een praatje maken met de instructeur die altijd naast je hangt. En natuurlijk geniet je van het geweldige uitzicht en de adrenaline in je lijf!

High Y
Op 6 meter hoogte zijn een aantal kabels gespannen in de vorm van een Y. Aan twee kanten klimt een deelnemer omhoog. Op grote hoogte lopen beide deelnemers naar het midden van de Y om zich vanaf dit punt gezamenlijk naar de derde punt van de Y te begeven. Vanaf de grond wordt steun verleend door een coach die aanwijzingen geeft en het team dat voor de balans van de deelnemers zorgt. Hier zijn teambuilding en overleg noodzakelijk om te slagen!

Low V
Tijdens deze activiteit worden op ongeveer één meter hoogte twee kabels gespannen in de vorm van een V. Vanuit de punt probeert een tweetal lopend over de kabels samen een vooraf gekozen doel te bereiken. De overige teamleden zorgen ervoor dat de veiligheid gewaarborgd blijft en staan het tweetal met raad bij.

Vertrouwensval
Laat je van een verhoging achterover in de armen van je team vallen. Vertrouwen in het team is hier het magische woord!


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Height Specialists aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen