Groepswijzer.nl

Groepswijzer.nl is specialist in Leiden en biedt daarnaast ook arrangementen in Katwijk, Haarlem, Delft en Noordwijk. Wij zijn gespecialiseerd in cultuurhistorische puzzeltochten, stadswandelingen, rondvaarten, workshops, clinics, (pop)quizen, proeverijen en sport en spel.

Cultuurhistorie
Leer een Oud-Hollandse stad als Leiden, Delft, Haarlem of Den Haag kennen met het Stadsganzenbord! Aan de hand van een originele 17e-eeuwse plattegrond zoekt u uw weg langs locaties en verhalen en beantwoordt u vragen en maakt u opdrachten. Of laat u leiden door één van onze deskundige gidsen tijdens een stadswandeling. Maar u kunt natuurlijk ook kiezen uit de vele thema´s die wij op onze website aanbieden: www.groepswijzer.nl.

Culinair
Groepswijzer heeft een keur aan culinaire uitjes. Een combinatie van gerechten en stadswandeling vindt u in Lekker Leids, maar ook kookworkshops en proeverijen te land en te water zijn mogelijk. Meer weten van bier, wijn, koffie, thee en zo nog veel meer? Bij ons kunt u aan de slag.

Rondvaart
Wilt u varen over het Hollands Plassengebied met honderd mensen of juist met een klein clubje door de Leidse grachten? Onderweg aanleggen en genieten van een High Tea? Of misschien juist aan boord genieten van een lunch? Het kan allemaal bij ons!

Workshops
Wilt u liever zelf aan de slag om iets moois of lekkers te maken? Naast onze kookworkshops bieden wij ook een chocoladeworkshop, terwijl u met uw creatieve impulsen terecht kunt in schilder-, drum of sieradenworkshops.

Actief
Wij kunnen u sportieve arrangementen aanbieden, al dan niet met een achtergrond van teambuilding. Wieler- en boksclinics en uitgebreide strandspelen bieden ontspanning voor lichaam en geest.

Neemt u vrijblijvend contact met ons op: info@groepswijzer.nl of 071-5235530 (tussen 10.00 en 16.00 uur). Of kijk verder op www.groepswijzer.nl.


Voorbeeld arrangement: Pubquiz in Leiden

Hoeveel kanten heeft een bal? Welke acteur speelde de Hulk? Hoe vaak werd Joop Zoetemelk tweede in de Tour de France? Het zijn essentiële vragen, want zulke triviale kennis is het verschil tussen winst en verlies tijdens de Pubquiz. En vaak zult u zich verbazen over de kennis die uw medespelers blijken te bezitten. Of over de kennis die u zelf heeft opgeslagen!

U wordt verwelkomt in een kroeg, waar de spelleider, gewapend met alle (multimediale) middelen die nodig zijn voor een quiz, u opwacht. Eén drankje wordt u aangeboden, maar daar hoeft het natuurlijk niet bij te blijven.

 


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Groepswijzer.nl aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen