Graffitinetwerk

Graffiti is eigenlijk al zo oud als de mens, want zolang als we bestaan schrijven en tekenen we al op de muren. De graffiti zoals wij die kennen is echter pas begin jaren '70 ontstaan. Maar tegenwoordig ziet men het overal terug, niet alleen meer in de stad op muren en treinen, maar ook in het museum, in de grafische design wereld, en in de reclame- en modewereld.

De graffitiworkshop (bij u) op locatie
Wij verzorgen graffitiworkshops op een door u gekozen locatie of één van onze locaties. De workshop kan zowel binnen als buiten plaatsvinden. Wij hebben een draagbare constructie waarmee we een werkvlak kunnen creëren van maximaal 75m². U kunt er voor kiezen op dit werkvlak losse schildersdoeken te laten bevestigen, die u na de workshop als uitsneden mee kunt nemen en een plek thuis of binnen uw bedrijf kunt geven.

Samenwerking van de deelnemers is belangrijk binnen een graffitiworkshop: men werkt samen aan één geheel. Zo kan er bijvoorbeeld een thema, logo of slogan van het bedrijf of een kreet van de werknemers uitgewerkt worden.

Wij geven van te voren uitleg over de volgende punten:
- Hoe wordt het geheel opgezet (stappenplan)
- Hoe werkt een spuitbus
- Compositie en kleurgebruik

Daarna gaan de deelnemers aan de slag met de volgende 'taken':
- Het thema, logo of de woorden opschetsen
- De fill in (de kleuren in de letters) bepalen
- De achtergrond vullen met een thema en/of kleuren combinatie

Begeleiding tijdens de graffitiworkshops
Het aantal begeleiders tijdens een graffitiworkshop is afhankelijk van het aantal deelnemers. Over het algemeen is er één begeleider beschikbaar voor tien deelnemers.

De duur van een graffitiworkshop
De graffitiworkshop duurt ongeveer twee uur. Binnen een dagprogramma bestaat de mogelijkheid de workshop in te korten tot minimaal 15 minuten. Wij verzorgen ook 'open inloop' workshops: ideaal voor grotere feesten of evenementen.

De graffitiworkshops werken als een bron van inspiratie voor de deelnemers. Voor bedrijven, evenementen, scholen en particulieren vormt de graffiti workshop een perfecte afwisseling op het normale programma.


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Graffitinetwerk aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen