Go Active

Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring met de organisatie van allerlei evenementen zowel sportief, recreatief als cultureel gebied. Wij kunnen uw evenement organiseren zoals u dat wenst en op elke locatie in Nederland dit geldt voor zowel in- als outdoor activiteiten.

Mountainbike
De tocht wordt begeleidt door ervaren mensen die het ATB-gebeuren en de streek door en door kennen. Daardoor worden de deelnemers in de gelegenheid gesteld om alle facetten van het mountainbiken te beleven in een adembenemend mooi en gevarieerd landschap.

Handboog schieten
Even het gevoel van Willem Tell. Onder leiding van de instructeur leert u de appel te raken. Een stevige hand en een goed oog zijn van belang. En laat u niet afleiden door uw collegae of uw vrienden. Maar u kunt ook kiezen voor een ander manier om de appel te raken. Met de kruisboog of de luchtpistool.

Avonturen tochten
Tochten waarbij u de prachtige natuur van een hele andere kant leert kennen. U vindt u weg aan de hand van kaart, kompas, gps (satellietnavigatie), of fotoboek. Onderweg komt u diverse opdrachten tegen. Deze tochten zijn ook mogelijk als dropping of avondwandeling.

Workshops
Djembee spelen met uw vrienden of collega's, de groep wordt begeleidt om met eenvoudig bespeelbare ritme-instrumenten, in korte tijd samen een goed klinkend muzikaal geheel neer te zetten.
Maar u kunt een lekkernij maken. Uw eigen gemaakte bonbon smaakt vast beter dan de in de winkel gekochte bonbon.U leert de fijne kneepjes van de bonbons maken.

Water
Waterzeskampen, kanotochten, duiken iedereen kan zich met water amuseren. Of u nu uw eigen vlot maakt , een vaartochtje maakt met een luxe picknick aan de waterkant onze waterevenementen bieden voor elk wat wils.

Wij kunnen u nog veel meer bieden.
Kijk voor meer informatie op onze website www.go-active.nl of vraag geheel vrijblijvend onze folder aan.

Tevens zijn wij gespecialiseerd in de verzorging van campingrecreatie met als unieke mogelijkheid onze mobiele recreatieteams.


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Go Active aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen