Geluidsstudio.com

Zing als groep een bestaand nummer in, wellicht met eigen songtekst, met of zonder muziekinstrumenten. Onder begeleiding van een ervaren producer gaat u aan de slag in de professionele muziekstudio. Het programma duurt drie uur en begint met een ontvangst en een hapje en drankje in de bar van de geluidsstudio.

De CD-zang workshop:
Zing als groep een bekend lied in, wellicht met eigen songtekst. Er is keuze uit duizenden liedjes waar u uit kan kiezen. Samen zingen is fijn om te doen en het opnemen van een CD in de geluidsstudio maakt de workshop uniek! Ook leveren wij u de CD aan als ringtone mp3.
Wij van Koller in Sound bieden u een actieve, leerzame en vooral ook gezellige ochtend, middag of avond welke je niet snel zal vergeten. Met een CD als aandenken zal de workshop blijvend herinnerd worden. De foto compilatie op de CD-hoes kleed de CD mooi af.
Deze CD-zang workshop maakt het mogelijk een professionele CD op te nemen voor niet-muzikanten (ook voor muzikanten). Onder begeleiding van een ervaren muziekproducer gaat u aan de slag in onze professionele geluidsstudio. Zelfs de minst ervaren zanger(es) helpt hij naar een hoger plan.

Het programma:
In totaal duurt de activiteit drie uur. De ontvangst begint met koffie, thee en verse koek in onze gezellige bar van de geluidsstudio. Vervolgens krijgt u een korte introductie over microfoon- en stemgebruik. Tijdens een vrolijke zangworkshop word u klaargestoomd voor het echte studiowerk. Wees gerust; onze muziekproducer helpt zelfs de meest verlegen personen over de drempel heen en een ieder zal zich verbazen over zijn of haar zangkwaliteiten. Na wat hilarische stemoefeningen gaat u als groep aan de slag met het eerste lied. Tussen de opnames door is er regelmatig een korte pauze zodat u onder het genot van een versnapering en een drankje hiervan kunt genieten in onze bar. Het eindresultaat wordt na afloop gemixed en op CD gezet. Daarnaast worden er foto's gemaakt die later op de CD-hoes worden geplaatst (foto-impressie). Ook behoort het tot de mogelijkheden om de workshop vast te leggen op video.
Kortom: een ontzettend leuke en verrassende activiteit, waar u ook nog eens een uniek en blijvend aandenken aan overhoudt!

Duur:
3 uur incl. pauzes met hapjes en drankjes. Het mixen en aanleveren van 2  CD's gebeurt aan het eind van de workshop.  Persoonlijke cd-hoes wordt via de mail nageleverd (compilatie van impressiefoto's met groepsfoto). Prijs is all inclusief. Ook kunt u meerdere CD's met geprinte foto-hoezen nageleverd krijgen. Ook op de avond zelf.  


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Geluidsstudio.com aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen