Fun Valley Maastricht

Kom spelen, klauteren en beleven gedurende de winterperiode en daarna. Lekker warm in onze nieuwe binnenspeeltuin genaamd: Indoor Fun. In deze gezellige ambiance kan iedereen genieten van de winterse dagen.

Bedwing de mega speelstructuur in natuurlijke kleuren, met trampolines, fietsparcours, voetbalveld, ballenkanonnen, touwbruggen, kabelbaan en nog veel meer. Suis samen met papa en mama en de hele familie omlaag op de 9-meter hoge megaglijbanen voor de hele familie. Voor de echte durfals is er de hoge free-fallglijbaan. Bovendien hebben we ook fun voor de allerkleinsten: een zeer speciale en bijzondere speelhoek. Voor de creatieve kids is er een bijzondere knutselkamer voor arrangementen. Bovendien is er een leeshoek, minibios, kinderdisco, springkussens, minifietsjes en zelfs massagestoelen voor papa en mama. Er is een groot aanbod kinderfeesten, van discofeest, schatgraven tot karaoke en binnenkort ook het adventure fun voor kids: klimmen en tokkelen. Animatie en evenementen vormen een toevoeging op het aanbod in het park.

Voor meer informatie over openingstijden, activiteiten en prijzen zie elders op deze site.

Fun Valley is ca. 22 ha. groot en herbergt tal van attracties en faciliteiten. Er is een mooi strand met ligweiden, een buiten speeltuin en een gloednieuwe indoorspeeltuin. Je kunt er ook midgetgolfen, jeu-de-boulen, waterfietsen, kanoën en in de zomervakantie zelfs surfen.

Deze attracties en faciliteiten zijn allemaal inbegrepen bij de entreeprijs.

Kinderfeestjes
In de nieuwe binnenspeeltuin is het altijd feest! Heerlijk ravotten, klauteren en klimmen. Papa en mama kunnen mee op de familieglijbaan en voor onze allerkleinste gasten hebben we een speciale peuterhoek met zachte knuffels.
Kinderfeestjes zijn te boeken voor kinderen vanaf 4 jaar en men kan kiezen uit wel 8 verschillende feestjes!

 


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Fun Valley Maastricht aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen