3

Fun Center Kart World Limmen

Bij Fun Center Kart World Limmen komt u voor uw plezier en voor de (ont)spanning. Al bij binnenkomst in onze Formula bar ervaart u de gezelligheid waar wij zo bekend om staan! Het is de perfecte locatie voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familie-uitje of welke gelegenheid dan ook!

Fun Center Kartworld Limmen is gespecialiseerd in het organiseren van uitjes voor jong en oud. Sportief, rustig, actief en bovendien gezellig! Wij hebben 15 activiteiten onder Eén dak waaronder: Karten, Lasergamen, levend tafelvoetbal, sumo worstelen, boogschieten, rodeo stier en nog veel meer! Maar een hapje eten kan ook. In ons restaurant kunt u kiezen uit een Plate saté, Barbecue, Gourmet of een Chinees buffet.

Komt u liever overdag? Dan kunnen wij ook een heerlijke lunch verzorgen.

Wat dacht u van sportief vergaderen? Eerst vergaderen in onze vergaderzaal, daarna lunchen en dan nog even een rondje karten. Dat maakt vergaderen al een stuk leuker!

Of bij ons een actieve middag en daarna nog even lekker een hapje eten aan het strand of liever een all-inn avond waarbij alle activiteiten open zijn met een afterparty ter afsluiting. Heeft u speciale wensen, dan maken wij voor u een arrangement op maat. Bent u nieuwsgierig geworden? Kijk op onze website of bel ons voor meer informatie!


Reviews:

Silvia Voska (Gemeente Alkmaar) 26-06-2016
Bij binnenkomst goed opgevangen, goede uitleg over het programma. Wij hadden 2 heats per persoon, 3 consumpties, koffie met gebak en aan het einde van de avond sate met stokbrood. Goede verzorging en begeleiding. Topavond!

Sfeer Begeleiding
Prijs/kwaliteit Programma


Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Fun Center Kart World Limmen aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen