Fotografieles.nl

Met een groep collega's, familie of vrienden op een ontspannen en leerzame manier bezig zijn met fotografie? Wij bieden diverse voor jullie op maat gemaakte workshops, trainingen en cursussen digitale fotografie aan. Ook het lesmateriaal wordt aangepast aan jullie wensen

Na een presentatie waarbij we veel voorbeeldfoto's laten zien, gaan jullie in groepjes zelf aan de slag. Jullie kunnen de opdrachten uitvoeren met jullie eigen camera's of de spiegelreflexcamera's die wij ter beschikking stellen. De opdrachten passen we aan naar jullie wensen. Zo kunnen we iets doen met jullie bedrijfsthema, jullie kunnen portretten van elkaar maken of we kunnen samen werken aan een mooi kunstwerk voor aan de muur in jullie bedrijf. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij voorzien jullie natuurlijk tijdens het fotograferen van de nodige tips. Doordat wij met 2 docenten komen is er altijd wel iemand beschikbaar om je vragen aan te stellen.

Iedere deelnemer krijgt een exemplaar van ons lesmateriaal mee naar huis. De gemaakte foto's worden digitaal bij jullie aangeleverd en worden geplaatst op een afgeschermd gedeelte op onze website. Alle deelnemers kunnen zo de resultaten van de gezellige dag nog een keer terugkijken.
Onderstaand geven we twee voorbeelden van op maat gemaakte workshops en cursussen. Uiteraard kunnen wij voor iedere situatie, tijdsduur en aantal deelnemers een variant hierop maken.


Bedrijfsuitje Basis, duur 3 uur, vanaf 5 deelnemers

In deze workshop wordt uitleg gegeven over de camera en de techniek die bij het digitale fotograferen gebruikt wordt. We behandelen zaken als diafragma, sluitertijd en scherpstelling en laten door voorbeeldfoto's zien in welke situaties deze technieken toegepast kunnen worden. Ook bespreken we welke vormgevingsaspecten invloed hebben op een foto, zoals compositie, standpunt, kader en het moment. Als afsluiting gaan we in groepjes fotograferen en bespreken we gezamenlijk de resultaten.

Bedrijfsuitje Uitgebreid, duur 5 uur, vanaf 5 deelnemers
Deze workshop heeft dezelfde opbouw als de Basis workshop van 3 uur. We gaan dieper in op de techniek en de vormgeving. Het lesprogramma wordt onder andere uitgebreid met over- en onderbelichten, het gebruik van verschillende soorten licht en de flitser. Daarnaast is er meer tijd voor het fotograferen en het bespreken van voorbeelden en resultaten.

De workshop kan overal in Nederland en omstreken verzorgd worden. Kosten afhankelijk van locatie en groepsgrootte. Vraag naar onze voorwaarden via 'contact'.


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Fotografieles.nl aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen