Fort Kijkduin

Fort Kijkduin is een Napoleontisch fort met een Noordzee-aquarium en een historisch museum. Het fort, gelegen aan duin en zee in het dorpje Huisduinen in de gemeente Den Helder, is dagelijks geopend.

Beleef het fort

Treed in de voetsporen van Napoleon, en bezoek het spannendste fort van Nederland. Sinds 1996 is in Fort Kijkduin te Huisduinen een Noordzeeaquarium gevestigd en sindsdien 363 dagen per jaar voor publiek geopend. De geschiedenis van fort, haar bewoners en de omgeving staan centraal in het museum. Kom je verwonderen over het 11-meter lange skelet van Chris de Potvis, de 70-meter lange ondergrondse tunnel of de indrukwekkende verhalen die het fort rijk is. 

Fort Kijkduin is een bijzondere ontmoetingsplek

Of je nu wilt vergaderen in alle rust, een cursus wilt volgen met na afloop outdooractiviteiten of elkaar gewoon weer eens wilt zien op een historische plek met een bijzondere maaltijd of een fantastisch feest: Fort Kijkduin is de plek van de onbegrensde mogelijkheden.

Natuur, duinen, strand en zee, oneindige vergezichten of de mysterieuze gangen en gewelven van het fort, je komt het allemaal tegen. Als je geluk hebt zie je een onderzeeboot de haven verlaten of bruinvissen op weg naar verre oorden.

Bel ons vrijblijvend en maak daarmee een begin met waarschijnlijk het meest bijzondere congres, symposium, dagje uit of feest dat je mee kunt maken! Dat kan per 0223-612366 of info@fortkijkduin.nl


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Fort Kijkduin aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Openingstijden:

Maandag: 10:00 uur tot 17:00 uur.
Dinsdag: 10:00 uur tot 17:00 uur.
Woensdag: 10:00 uur tot 17:00 uur.
Donderdag: 10:00 uur tot 17:00 uur.
Vrijdag: 10:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag: 10:00 uur tot 17:00 uur.
Zondag: 10:00 uur tot 17:00 uur.

Fort Kijkduin is geopend in de zomertijd van 10:00 tot 17:00 uur en in de wintertijd van 11:00 tot 17:00 uur. Uitzonderingen hierop zijn: 25 en 31 december gesloten. Op 1 januari vanaf 12:00 uur geopend.

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen