Forellenvijvers Maashof

Leer de kneepjes van het vissen in een van de visvijvers van Maashof door echte visliefhebbbers,geniet van een hapje en drankje op het terras, gooi daarna een balletje tijdens de jeu de boules clinic en sluit de dag af met een heerlijke barbecue! Tijdens dit arrangement hoeft u zich geen moment te vervelen!

Na een hartelijk ontvangst met koffie en Limburgse vlaai is het tijd voor de eerste activiteit van de dag: een clinic forelvissen. Na een korte uitleg door ervaren vissers is het tijd om zelf een hengeltje uir te werpen. U wordt de gehele clinic begeleid door bekwame vissers die ten alle tijden kunnen bijspringen.

Na het vissen is het tijd voor een hapje en een borrelhapje. Even bijkomen en bijkletsen van het eerste gedeelte van het programma.
Na een half uurtje bijkomen is het dan tijd voor de tweede activiteit: een clinic jeu de boules. U leert de juiste technieken door de uitleg van de leden van de petangueclub waarna er een paar oefenrondes volgen. Na een klein uurtje start de competitie. Halverwege wordt er van teams gewisseld om de spanning vast te houden!

De dag wordt afgesloten met een heerlijke barbecue waarbij onbeperkt drankjes worden geserveerd. Eet smakelijk!
 

Nadat u zich, al dan niet met een drankje, rondom één van de vier vijvers heeft kunnen uitleven, kunt u genieten van een voortreffelijke barbecue of één van de uitgebreide buffetten.

De mogelijkheden zijn onbeperkt: zowel in onze entourage binnen, op het (verwarmd) terras met schitterend uitzicht over de visvijvers of zelfs in de paviljoens langs de waterkant.

Vindt uw bijeenkomst overdag plaats, dan zijn forellenvijvers Maashof een uitstekende start- of eindpunt van een wandel- of fietstocht in een mooi natuurgebied. U heeft zelfs de mogelijkheid om bij ons fietsen of steps te huren.

 


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Forellenvijvers Maashof aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen