Feesterij de Dommelvallei

Feesterij De Dommelvallei verzorgt voor kleine en grote groepen diverse leuke en spannende activiteiten in de directe omgeving van Borkel & Schaft. Midden in dit natuurschoon organiseert Feesterij De Dommelvallei diverse activiteiten om u een gezellige en leuke dag te bezorgen. Een keur van diverse sport- en recreatie mogelijkheden bij goed maar ook bij slecht weer, biedt voor iedereen vertier waarbij beleving de boventoon voert. Uiteraard staat bij alles wat we doen de gast voorop.

Ons motto: Het leven is goed in het Brabantse land.
Wat dacht u van ons combinatiearrangement boerengolf met het boerenspellenbos. Dit is een middag en een avondprogramma.
U wordt ontvangen met een kopje koffie met boerenvlaai. Vervolgens starten we met het boerengolfspel op ons speciaal aangelegd golfterrein met boerenhindernissen. In groepjes van ongeveer 4-5 personen wordt de strijd met elkaar aangegaan. Halverwege het boerengolf komen we bij ons boerenspellenbos. In dit 2,5 hectare groot bos kunt u diverse boerenspellen doen zoals kruiwagenrace, spijkerbroekhangen, hoefijzer gooien, klompenrace, boerendart of boogschieten. Al deze spellen zijn uitermate geschikt om in groepsverband te spelen in het kader van een teambuildingsactiviteit of als 'break-out' bij een vergadering. Dit zijn perfecte spellen die passen rondom thema's als samenwerking, communicatie en leiderschap. Maar ook voor recreatief gebruik is ons spellenbos een absolute uitdaging. Uiteraard kan deze activiteit ook worden gecombineerd met een van onze andere activiteiten of in combinatie met een vergadering.

De hele dag buiten bezig zijn maakt hongerig. Ook hier heeft Feesterij De Dommelvallei een passend antwoord. Jaarlijks verzorgen we voor duizenden mensen een ontbijt, lunch, diner of BBQ welke naar gelang het weer binnen dan wel buiten kan plaatsvinden. Ook de drankjes worden uiteraard niet vergeten. U ziet het, feesterij en Arrangementen De Dommelvallei verzorgt het allemaal.

Bovenstaande programma wordt u aangeboden voor € 60,00 per persoon. Dit is inclusief:
- Ontvangst met koffie met boerenvlaai.
- Boerengolfspel.
- Boerenspellenbos.
- Hheerlijke BBQ welke binnen of buiten kan plaatsvinden.
- 3 uur drankjes naar keuze.

Uiteraard verzorgen we meer activiteiten zoals lekker op de trekker, loltrapfietsen, kanovaren, diverse schietprogramma's, mountainbike tochten, gpstochten enz enz.
Voor meerdere activiteiten verwijs we u naar onze website www.feesterijdommelvallei.nl.
U kunt uiteraard ook meteen een offerte opvragen via info@feesterijdommelvallei.nl.


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Feesterij de Dommelvallei aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen