Familiepark Drievliet

Familiepark Drievliet heeft zowel rustige attracties als het echte ruige werk! Oftewel: het pretpark biedt een dag vermaak voor het hele gezin. Bij restaurants het Paviljoen of Mei kunt u na een dagje actief bezig te zijn terecht voor een hapje en een drankje.

Een selectie uit de attracties:

Dynamite Express
Duik in het avontuur van de mijnwerkers uit het wilde westen en stap in deze spannende achtbaan. Dender met volle snelheid door berg en dal van de verlaten mijn in de oude wagons. Door het speciale veiligheidssysteem in de wagons kunnen avonturiers vanaf 1 meter al een rit maken door de mijn.

Glijbaan Brigade
In het nieuw gethematiseerde gebied de 'Lol Atol' suis je in een boot naar beneden vanaf de spetterende 15 m hoge Glijbaan Brigade, waarbij de keuze gemaakt kan worden uit drie verschilende glijbanen.

Jungle River
In de kolkende jungle rivier kan men in een uitgeholde boomstam, grote watervallen overwinnen. Van iedere boomstam die naar beneden roetsjt wordt een foto genomen.

Luchtballonnenrad
Bekijk het hele park van bovenaf en geniet op het hoogste punt van een prachtig uitzicht en mooie vergezichten!

Vliegende Vissen
Nieuw dit jaar is het gethematiseerde gebied de 'Lol Atol', hier vinden de kleinste bezoekers de nieuwe attractie de 'Vliegende Vissen'. In deze prachtig gedecoreerde carrousel kunnen kinderen met hun ouders zelf de vlieghoogte van hun vis bepalen.

Piratenboot
Waaghalzen kunnen in dit reusachtige schip plaatsnemen, het brengt zijn passagiers al schommelend naar een hoogte van 26 m.

Twistrix
In deze familie-achtbaan nemen draaiende uilen je mee op avontuur door het bos. Door de onverwachte draaibeweging van de gondels ervaar je een doldwaze rit.

 


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Familiepark Drievliet aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen