Eventual Events

Eventual Events is een dynamisch organisatie- en evenementenburo uit Harderwijk. Wij verzorgen al ruim 14 jaar groeps en bedrijfsuitjes en 'vergader-breaks' voor iedereen en voor elk budget.

Actief
Buitenprogramma's zijn bij uitstek geschikt om met uw groep eens iets anders te doen. Eventual is door haar jarenlange ervaring de perfecte partner om samen met u een onvergetelijke dag te ontwikkelen en te verzorgen. Plezier, een ongedwongen sfeer en ontspanning door lichte inspanning op ieders niveau is onze 'toverformule'. De prachtige Veluwe, met z'n uitgestrekte bossen en randmeren is de perfecte omgeving waar wij activiteiten organiseren, ook voor uw groep of bedrijf.

Steppen op grote comfortabele steps of wandelen door de oude binnenstad van Harderwijk met een ervaren stadsgids of GPS-ontvanger? Een leuke handboogclinic als onderbreking van uw vergadering? Een windsurf- of SUP clinic? Wij regelen het allemaal graag voor u! Maar ook wat meer 'pittige' team(building) programma's zijn mogelijk. 

Extra's die we graag voor u regelen: (lunch)buffet, barbecue op het strand, een gezellig restaurant in de stad, ludiek vervoer, verrassende vergaderlocaties en nog veel meer.......

Mail of bel eens voor een offerte òp maat!


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Eventual Events aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen