EvenementenBrigade

Smakelijk en gezellig avondprogramma, met voorliefde voor Holland

Wat staat er op het menu?

Onze quizmaster heet u welkom op de locatie van uw keuze. Na de introductie geeft het eerste team een slinger aan ons rad, wat de eerste categorie zal bepalen voor deze Dinner Game. Verschillende soorten vragen, bonusopdrachten, muziekopdrachten en hints zullen deze avond tot een hilarisch bedrijfsuitje maken.

 Geen moment verveling

Tussen de gangen door wordt uw kennis over ons kikkerlandje op de proef gesteld aan de hand van categorieën, zoals BN'er-weetjes en Nederlandse films. Ook zijn muziekvragen vertegenwoordigd; hierbij krijgen de teams een Hollandse hit (gedeeltelijk) te horen, waarna zij de tekst van het lied foutloos moeten aanvullen of een vraag over het nummer moeten beantwoorden. De meeste punten zijn te verdienen met de bonusopdrachten, die kunnen bestaan uit feiten en roddels uit uw organisatie, leuke activiteiten of hints, waarbij Nederlandse spreekwoorden uitgebeeld moeten worden.

 Horeca

Het diner kan bijvoorbeeld bestaan uit een drie gangen seizoensmenu, mixed grill of een stamppottenbuffet. Dit spel is tevens te spelen zonder diner of juist met een lunch. Afhankelijk van uw wensen kunt u dit in eigen beheer houden of uitbesteden aan de EvenementenBrigade. Aan de hand van de groepsgrote kan er een aparte ruimte gereserveerd worden.

 Al met al kunt u met dit programma een avond lachen, zingen, wat leren over Nederland en genieten van een heerlijk diner.

 Globaal programma*

18.00 uur       Ontvangst
18.15 uur       Uitleg Dinner Game ‘'Ik hou van Holland''
18.30 uur       Voorgerecht
19.00 uur       Tweede ronde Dinner Game
19.30 uur       Hoofdgerecht
20.00 uur       Derde ronde Dinner Game
20.30 uur       Dessert
21.00 uur       Vierde ronde Dinner Game; De finale
21.30 uur       Prijsuitreiking, naborrelen
22.00 uur       Einde programma

*Bovenstaand tijdsschema is een indicatie, afhankelijk van het aantal deelnemers en uw voorkeuren kunnen de tijden naar uw wens worden aangepast.

 Waar in Holland?

Dit uitje kan bijvoorbeeld uitgevoerd worden bij de leuke Haagse locaties Condor City, Rootz of Het Wapen van Den Haag, maar ook in Breda, Roels in 's-Hertogenbosch of Parkzicht in Rotterdam.

 Uiteraard kan EvenementenBrigade voor ieder budget of wens een geschikte locatie aanbevelen. Onze medewerkers adviseren u graag! Ons werkterrein bevindt zich door heel Nederland en Europa.

 Wilt u liever iets anders, kijk dan eens naar:

  • Team activiteiten dag
  • City battle Den Haag
  • Arie op Safari


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij EvenementenBrigade aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen