Duusk Mozaiek

Je hebt het beste contact met iemand als je in zijn of haar intieme zone staat. Dit ontstaat vanzelf bij Duusk, tijdens een gezamenlijk werkstuk. Een vrijgezellenfeest in Drenthe bij Duusk is dus altijd een succes. De beste sfeer ontstaat van zelf.

Mozaïek in uitvoering
Wij hebben professionele tegelsnijders en knip gereedschap die u zult gebruiken, u kunt uiteraard ook kiezen om glasmozaïek te gebruiken, wij hebben een zeer uitgebreid assortiment werkstukken, glasmozaïek stenen en tegels. Het mozaïek is erg toegankelijk en vergt geen speciale vaardigheden. U kunt de tegels ook stukslaan, zoals ze dat vroeger deden. Bij ons heeft u alle keuze.
Je kunt een werkstuk maken van kant en klare galstenen, een combinatie of je maakt zelf je stenen op maat. De keus is aan u.
Misschien heb je een groep waarvan iedereen elkaar misschien nog wel niet goed kent?
Het is een feit dat als je een activiteit doet met z'n allen en je staat/zit/loopt dicht bij elkaar, of door elkaar, je gemakkelijke met elkaar praat, het is ongedwongen en de sfeer ontstaat vanzelf.

Vrijgezellendag op locatie in Drenthe
Heb je een leuke locatie in Drenthe waar je graag je Vrijgezellenuitje wilt houden dan komen wij naar uw locatie in Drenthe.
Mocht je een prachtige buiten locatie hebben dan kun je afspreken bij een slechtweer voorspelling uit te wijken naar het Atelier van Duusk.
Bel voor de mogelijkheden. Immers een vrijgezellenuitje wil je graag persoonlijk afstemmen.

Vrijgezellenuitje Drenthe
Je kunt je vrijgezellendag ook combineren met een vrijgezellenuitje naar Oranjedorp.
Ons Atelier is zeer gezellig om creatief je tijd te besteden tijdens je vrijgezellenfeest. Plan daarom je vrijgezellenuitje in Drenthe bij Duusk. Het atelier is landelijk gelegen en geef een prachtige ambiance die perfect aansluit op je vervolg activiteiten.

Vrijgezellenfeest Idee
U kunt besluiten om een gezamenlijk werkstuk te maken voor de bruid, of ieder een individueel werkstuk. Samen een werkstuk maken is zeer gezellig. De personen die elkaar nog niet zo goed kennen krijgen op deze ongedwongen wijze een prettige band met elkaar. Dit geeft voor het vervolg van de avond zeker meer gezelligheid omdat de groep elkaar dan beter kent. Als iedereen elkaar nog niet kende dan zeker na de workshop. Dat merk je zeker later op de avond.


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Duusk Mozaiek aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen